Автор: vlex
Дата: 21-08-11 23:23
Обективите са си бавнички (да се чете несветлосилни), мда. При 4 или 5.6 ще си с два пъти по-затворена бленда за фокусиране, което говори автоматично за ходене по мъките... При 2.8 фокусира на хипер светло положение, па после го затваряй ако щеш и на 16.. Да не говорим, че бленда под 8 за по-нисичко исо до към 400 примерно не обещава хубави резултати и скорост над 1/125 до към 1/250та - зависи от осветеността.. Може и до 1/4000 да отпереш ако има ярко слънце.. Въпреки че и "хубави" е относително понятие и не знам какви резултати търсиш.. Може да искаш да правиш леко блърнати кадри - не знам. Иначе за толкова дълго търси VR обектив, демек оптично стабилизиран и аз ти препоръчвам 70-200-ката, независимо колко ненавиждам тоя обектив.. А дали им е бърз АФ чисто като време - нямам си на идея - не харесвам никон и съм снимал само веднъж с 70-200/2.8 вр защото нямаше друго, а ми требеше техника, без да може да се чака.. :/ Резултатът като бързина на фокуса за д300с и 70-200 не беше зле въпреи това, тъй че пробвай него..
Поздрави,
Влад
|
|