Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Странен проблем ...
Автор: _GR_   
Дата:   30-08-11 14:12

Здравейте ,
фотоапаратът ми започна да ми върти някакви странни номера,а вече мисля,че си плаче за техник,но нека по-опитните да се изкажат.Когато снимам на по-свето,снимката се осветява,ресетнах си сапунерката,но нищо не се промени,а малко по-късно започна да прави и някаква друга щуротия . Ето какво снима [URL=http://alfa.kachi-snimka.info/viewer.php?id=cqs1314702383p.JPG]
http://alfa.kachi-snimka.info/thumbs/cqs1314702383p.JPG

[/URL] . Видеото му е нормално,но снимките никакви ги няма . Става въпрос за фотоапарат нисък клас Samsung D75 ,купен април 2008.
Ако някой е имал подобрен проблем,ще ми бъде от полза да разбера как се е справил с него.

Отговори на това съобщение
 Re: Странен проблем ...
Автор: ivanov.10   
Дата:   30-08-11 14:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   30-08-11 14:22

Ето линк за по-голямо изображение - > http://alfa.kachi-snimka.info/images/cqs1314702383p.JPG

Още нещо,което пропуснах да спомена- преди когато снимах се чуваше типичното "щракване" при отваряне и затваряне на блендата (съжалявам ,ако съм неточна,не съм на ясно със терминологията) ,което сега изчезна ...

Публикацията е редактирана (30-08-11 14:27)

Автор: ivanov.10   
Дата:   30-08-11 14:26

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   30-08-11 14:29

@ ivanov.10 CCD

Може би няма общо ,но когато каза сензор за червено се сетих за настройките за синьо,зелено и червено -да размърдам червеното за да видя,дали изображението ще се промени,и реагира,и синьото, и зеленото също реагираха .

Публикацията е редактирана (30-08-11 14:36)

Автор: sirkhann   
Дата:   30-08-11 14:43

Най-вероятно е с матрица от дефектните на Сони. Звъни в сервиза на Самсунг и питай. По някакви неведоми пътища ПАН сервиз май ремонтират и Самсунг и най-вероятно даже може да ти го оправят без пари, ако се окаже същото. Поне за дефектните матрици в апарати на Канон го правят.

Дата:   30-08-11 14:57

Не вярвам да ми се размине да го оправят просто така,до сега каквато и техника да се е повреждала,винаги е "била неправилно използвана" ,но не е проблем,ще им се обадя,но как да обясня какво имам предвид "съмнявам се в матрицата" ?! И все пак,колко горе-долу ще ми струва смяна на матрицата ,защото ,както казах,фотоапаратът е нисък клас,и ако става въпрос за някакви космически суми,колкото и да не ми се иска,ще се разделя с този,и ще си купя друг фотоапарат .

Автор: sirkhann   
Дата:   30-08-11 15:29

Аз ти казвам, пък ти ако искаш слушай. То има хора, дето искат сами да се опарят на печката...

Автор: klez   
Дата:   30-08-11 15:49

По всяка вероятност матрицата е заминала, много фотоапарати на най различни производители го имат тоя проблем. Аз съм го виждал на Canon, Olympus...

Автор: neuromancer   
Дата:   30-08-11 16:43

ти не слушаш като ти се казва
има едни партиди с дефектни матрици, които са длъжни да ги сменят без пари
ако не е такъв случая, да, направо си вземи друг

Дата:   30-08-11 17:48

Не съм искала да бъда разбрана погрешно,sirkhann ,neuromancer .Слушам какво му се говори,парила съм се достатъчно на различни печки. Така или иначе ще отида до някой сервиз,просто до сега са ми отговаряли :то това е техника,не тиган,трябва да се ползва внимателно,не е за бушмени,не е наша работа да се занимаваме и прочее . За ПАН сервиз разбрах,но ако там не стане,някой да има други предложения (района на София) ?

Повторно се извинявам ,че съм раздразнила някои от вас,признавам и приемам грешката си .Приемете извиненията ми .

Автор: asahi   
Дата:   30-08-11 21:16

Толкова ли е трудно да напишеш в Гугъл Самсунг Сервиз и да попаднеш на максимално прегледната и удобна страница в сайта на Самсунг България?

Автор: klez   
Дата:   30-08-11 22:35

_GR_ ако не ти го подменят безплатно въобще не си струва да се занимаваш, самсунг нит са някви скъпи, нито блестят с някво качество, че да си струва да хабиш нерви по него

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »