Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Разбира се ,че има смисал.
До 400 исо веротно по-високата резолюция ще позволява записването на повече детайл от 18мп матрици и много повече от 16 и 12мп матрици.
Това за сток или студийна работа е супер.
Супер е за спорт,пейзажи с тва 50 исо.
Просто за сега очаквам да шуми повече от Канон и Никон ,което е нормално.Очаквам след 800 исо да губи дооста детайл както показа семплите до сега.
Аз се обзалагам, че а77 даунсайзнато до 16мп ще е по-добро от 16мп Sony сензора, и се обзалагам, че тоя сензор ще води в DxOMark класацията, може би с NEX-7 заради липсата на огледало, но не се знае щото А77 с 50 исо може да го отвее по някои показатели.
Е, мен пък ме съмнява да води по динамика най-вече и ИСО на 16-те мп С оглед на какво се състои оценката в DXO... Мисля, че нямат резолюция параметър...
Сайбъре, ти скоро не показа ли мненията на гуруто на цмос, който беше казал, че колкото повече, толкова повече?
За мен е по интересно, че никъде не можах да намеря тези паразитни бликове, които имаше по снимките на първите слт-апарати. Това е много приятна изненада за мен
Изобщо за първи път Сони пуснаха апарат с всичко, което съм искал... и отгоре.