Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотоконкурс на Аполония
Автор: Shtrak   
Дата:   29-08-11 07:52

http://apollonia2011.tumblr.com/reglament

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоконкурс на Аполония
Автор: Suggs   
Дата:   29-08-11 08:12

"Какво ще спечеля?
Авторът на снимката събрала най-много гласове ще спечели годишен абонамент за безплатна доставка до дома от Минерална вода - Банкя (720 литра разпределени в 12 месечни доставки). Тези, които са на ти с аритметиката вече са се досетили, че това са 2 литра вода на ден. Препоръчителното количество вода на ден за да се чуствате по-хидратирани, за да изглежате по-красиви, а кой знае може би и по-вдъхновени."

Ехаааа ... Как да не участваш [smilie18] .

Автор: мара   
Дата:   29-08-11 09:23

а гласуването..? кой и как ще гласува, че аз не разбрах май...не става дума за жури, а за някакво гласуване. ако бъркам, моля да ме поправите.

Автор: alphatier   
Дата:   29-08-11 09:44

Мара,гласуването е по възможно наи-простия начин:Най-добрите снимки ще бъдат определени от самите посетители на онлайн сцената. Гласуването ще става чрез натискане на интегрирания Фейсбук бутон “Like”. Снимката събрала най-много гласове до края на месец септември, ще спечели наградата на Минерална вода - Банкя. Аз съм патил така на един конкурс,втори път не ми се занимава.Тогава беше,жури избира от всички там колко стотин снимки 10,и след тва ги качва в FB и хората гласуват,и познай какво стана-една пикла на 14-15г. с най-тъпата снимка и от към идея и от към изпълнение спечели,тъй като имаше към 2 хиляди приятела в FB,които от своя страна казаха на сигурно още толкова,а и беше пуснала даже обява в някакви сайтове и работи,абе детска му работа,та останах 3-ти тогава.Общо взето гласуването става,не кой е най-добрия,а кой има най-много приятели и се организира най-бързо да им каже да гласуват [smilie23]

п.п Това с водата определено спечели място в моята Hall of FAIL ,то бива смях смях,ама чак пък толкова...

Автор: мара   
Дата:   29-08-11 13:12

мдам. подозирах нещо подобно. и тоя път ще пропусна.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »