Автор: alphatier
Дата: 29-08-11 09:44
Мара,гласуването е по възможно наи-простия начин:Най-добрите снимки ще бъдат определени от самите посетители на онлайн сцената. Гласуването ще става чрез натискане на интегрирания Фейсбук бутон “Like”. Снимката събрала най-много гласове до края на месец септември, ще спечели наградата на Минерална вода - Банкя. Аз съм патил така на един конкурс,втори път не ми се занимава.Тогава беше,жури избира от всички там колко стотин снимки 10,и след тва ги качва в FB и хората гласуват,и познай какво стана-една пикла на 14-15г. с най-тъпата снимка и от към идея и от към изпълнение спечели,тъй като имаше към 2 хиляди приятела в FB,които от своя страна казаха на сигурно още толкова,а и беше пуснала даже обява в някакви сайтове и работи,абе детска му работа,та останах 3-ти тогава.Общо взето гласуването става,не кой е най-добрия,а кой има най-много приятели и се организира най-бързо да им каже да гласуват
п.п Това с водата определено спечели място в моята Hall of FAIL ,то бива смях смях,ама чак пък толкова...
|
|