Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Студийна фотография
Автор: atanasmalamov   
Дата:   24-08-11 08:50

Здравейте, колеги. Интересувам се от студийна фотография и осветление, бихте ли ми помогнали, като ми кажете, дали има някакави учебници, книги или интернет уроци относно този вид фотография и също информация за видове осветление, кое за какъв случай се използва и т.н? Благодаря, Ви, предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: Студийна фотография
Автор: boni   
Дата:   24-08-11 09:10

http://joro.photo-forum.net/studio/obuchenie/

Автор: sexita   
Дата:   24-08-11 14:56

И аз се интересувам [smile]
Ще потърся инфо в нета и ще пиша [smilie3]

Автор: pepi34   
Дата:   24-08-11 19:42

Бони ви е пуснал инфо.Винаги съм се чудел, що българина не ще да плаща за обучение? Все по системата направи си сам го кара.И после иска да е експерт, иска да е профи, и най-вече - сърди се когато прави бизнес и клиента му не ще да му плати. Ми той и клиента кара по "направи си сам" и резултата накрая е Направи си сам св..ка, щото нема пари за другия вариант.[shtrak] Поста ми не е насочен директно срещу някой или предните постове, просто лични наблюдения.

Дата:   24-08-11 19:46

Иначе по въпроса, да има, направете си труда да потърсите по детайлно в нета.Имаше също и едни книги, за осветлението, доста теми има във форума, купуват ги, продават ги(въпросните книги)и т.н. Но темата е супер обширна, съмнявам се че по самоукия метод може да се постигнат някакви големи успехи. По скоро първоначална подготовка за един сериозен курс за напреднали, впоследствие.

Автор: iasen2   
Дата:   24-08-11 19:46

Защото има много инфо в нета . [smilie5]
на цената на един такъв курс може да си оборудваш малко студио [smilie5]
А и нещата не са толкова сложни,колкото изглеждат [beer]

Дата:   24-08-11 19:52

Зависи докъде искаш да стигнеш. Сложни са ако искаш да правиш интересни неща.Иначе 2 основни схеми и ги учиш за 30 мин.

Автор: atanasmalamov   
Дата:   24-08-11 21:10

Аз не съм против курсовете и обученията, дори напротив, но просто нямам възможност да пътувам до София, за където колегата беше дал линк. Аз съм от Пловдив

Автор: radostinivov   
Дата:   24-08-11 21:22

http://strobox.com/

Това може да ти бъде полезно :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »