Автор: Myth
Дата: 22-08-11 02:11
Голям, малък, личното ми мнение, е че не стават, ама ХИЧ, трагедията е пълна, като почнеш от техническото изпълнение, много от снимките са прекалено тъмни, кофти светлина като цяло, подобно нещо лично според мен изисква поне 2-3 светкавици, дори да си ограничен и да не разполагаш, поне ЕДНА и ОТРАЖАТЕЛ, на няколко места си отрязал краката (стъпалата), на много места по принцип си рязал хората против всякакви композиционни правила, кйато цяло ракурсите и композицията не ми допадат, пак да повторим за светлината. Оръжията и облеклата, някак си.... но хайде ще се абстрахираме от това, позите, физиономиите и ситуациите изобщо не са достоверни и убедителни, да не говорим, че на някои от кадрите хората са си откровенно ухилени, тоя бетон изобщо не се връзва с цялата идея и концепция.
Надавям се цялата тази критика да не обиди, че ще ти докривее, ще ти докривее, ама .... пълен провал още на генералната репетиция, това е ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ, с което не целя да те обидя, а да дам конструктивна критика.
Дерзай и успех!
Публикацията е редактирана (22-08-11 02:12)
|
|