Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Здравейте колеги, от скоро снимам с Nikon D90 и искам да споделя с Вас няколко полезни книжки за него. Ако и на Вас Ви се намират такива неща - то нека и останалите им се зарадват . D90 servis manual Nikon D90 For Dummies Nikon D90
с този сервизен мануал ще вкараш някой в голяма беля... като знам българина как обича да е домашен майстор и после слага всичко в пликче и го носи където трябва
> с този сервизен мануал ще вкараш
> някой в голяма беля... като
> знам българина как обича да е
> домашен майстор и после слага
> всичко в пликче и го носи където
> трябва
Е тук вече всеки сам си преценя, до къде са му възможностите. Идеята ми е не да се разгобява апарата, а да се види как работи, без да се налага после да слага всичко в пликче и да го носи, където трябва.
Сещам се преди време бяхме събрали доста книги за Никон - системата, мисля че в abv.bg. Включително и на български. Някой ако се сеща, може да напише как беше акаунта.