Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 nikon
Автор: ombre   
Дата:   14-08-11 18:48

Здравейте бих искал да споделите мнение за фотоапарат "nikon coolpix p6000".Любител съм нямам претенции,просто споделете мнение дали е добър или не,за пак казвам любителски снимки.
Благодаря предварително[cool]

Отговори на това съобщение
 Re: nikon
Автор: kapitancho   
Дата:   14-08-11 18:55

Смени си заглавието на темата, че е уникално тъпо и неподходящо.

Автор: джъмбо   
Дата:   14-08-11 19:16

много по-добре е Р 7000
ама наистина много по-добре

Дата:   14-08-11 20:36

kapitancho може и да е тъпо заглавието,но е още по тъпо а обиждаш човек,който е за пъри път тук и е нормално още да не знае кое как става.нищо лично но според мен такива като теб се раждат на 8г.разбирай го както искаш.

джъмбо,благодаря за отоговора ти.нямам идея с какво и с колко е по добър,въпроса ми беше този за който питам дали е добър за любителски снимки в смисъл много ли е зле,или има много по зле.на мен лично ми харесва как снима,пак казвам без кой знае какви претенции,и исках едно по компетентно мнение,за което балгодаря отново.

Автор: джъмбо   
Дата:   14-08-11 20:42

понеже съм имал и двата затова те насочвам към 7000

вярно цената е висока, но наистина намаляването на пикселите драстично подобри картинката

http://www.photosynthesis.bg/?article=194

Автор: iasen2   
Дата:   14-08-11 21:10

Имат ръчни настройки, като си го купиш научи се да работиш с тях. определно 7000 е по добрия избор , никон са си взели поука от многото пиксели .

....Та моя апарат е едва 6мп ,но вади 16битов цвят ............

Автор: didesignbg   
Дата:   14-08-11 21:15

Я провери пак, че мисля последните са със по 17 битов.[smilie18]
Да не се набутваш и да го губиш някъде последния.
Сапунерките на никон ги ползва само джъмбо, той затова ги знае всичките.[smilie3]

Дата:   14-08-11 21:49

ох, аз говоря за моя апарат и за мегапикселовата глупост , не за никон коолпикс
Човека може да иска компактен апарат, а не лека картешница .................................

Всичко сте способни да изопачите тука......

П.С. апаратите вадещи 16 битов цвят са много малко и обикновено са ПРО тела като моя .

Дата:   14-08-11 21:49

gacebace1, не съм обиждал човека, а изкритикувах заглавието, което е сложил. Съгласи се, че то не казва нищо за това, което се пита. Много по- добре би било "питане за Никон ххх" или нещо подобно. Това е като във автомобилен форум да се пита за Ситроен С3 дали предлага нещо и да се сложи заглавие "ситроен".

Дата:   14-08-11 22:01

Имах си аз да не е про.
Тези неща за 16 битовия цвят не ги приказвай много много, че ще ти се смеят. Иначе имаш хубав апарат спор няма.

Дата:   14-08-11 22:18

Няма да споря за глупости............
инфо на сайта на Фуджи за дълбочината на РОУ файла.
Шапка и свалям на тази фирма,че не се повлия от мегапикселовата глупост на другите

Дата:   14-08-11 22:29

Чакам да дадеш линк към този сайт на фуджи на който пише, че апарата ти има "дълбочина на РОУ файла" 16 бита.
Да кажеш че фуджи не са се повлияли от мегапикселовия тренд е само половината от истината, по-скоро нямаха възможност да повлияят, но това е друга тема. Дай да видим първо 16 битовия цвят, дето излиза от фуджито.

Автор: hotsnail   
Дата:   14-08-11 22:32

Ясене те просто спряха да правят ДСЛР-и [smilie18] [smilie18]

Нищо на зима се чака Х300 със сменяеми обективи

А за 850 лева....не знам защо човек би си купил сапунерка. Все пка има доста избор - некс-3, nx-100, e-pl1, g1 на тия пари са и картинката им е на светлинни години напред от сапунерка.

Дата:   15-08-11 08:03

Здравейте на всички и благодарности на всички които взеха отношение към темата.Апарата ми е подарък за р.д.но не бях виждал такъв и незнаех що за стока е,но видях снимки в нета от него,и на мен като любител ми харесаха много.Пак казвам не съм с големи претенции и очаквания от този вид апарати.Колкото до ръчните настройи,зная че с тях е най добре,все пак едно време апаратите бяха все с ръчни.....хаххаха.както и да е.
kapitancho,разбрах си грешката,но понеже едва вчера влезнах в този сайт и мислех,че за човек който е едва от 10 мин в подобен форум или сайт и простено да се греши,а колкото до темата да прав си,въпреки че според мен е и до гледна точка.наистина се чудех как да я задам, и сметнах,че като напиша NIKON,всеки който се интересува и е очитател на марката ,поне от любопитсво ще кликне на заглавието и ще види въпроса ми.Просто съм сметнах,че така ще я видят повече.

Дата:   15-08-11 08:11

Някой знае ли от къде мога да намеря ръководство на бг,понеже това от магазина е на чешки или полски?И още нещо искам да попитам,може ли да се сложи и друг обектив, и ако да то какъв точно.Казаха в магазина ,че може да се сложи широкоъгълен или нещо от сорта.Това ако е вярно с какво ще направи снимките по добри,при положение че самия обектив не се сменя?

Автор: jekopj   
Дата:   15-08-11 08:16

Тук само споменаването на една от двете марки /Никон или Канон/ автоматически разделя форума на три - две групи си мерят техниката,а третата им гледа сеира.[smilie21]
За нов човек е нормално да не знае за тези пунически войни тук.[smilie25]

Дата:   15-08-11 08:17

hotsnaili,апарата ми е подарък,цената му беше 599, а не 850.зная ги тези неща понеже еподарък от приятелката ми,иначе за тези пари особено втора ръка може да се вземе и по висок клас,ама не върви втора ръка з подарък нали хахаххаха.продавачката в магазина се свърза с някъкъв човек който го намали на 350,понеже колебанието беше м/у този и един canon,пак тип сапунерка,на цена 400.говоря за магазин техномаркет.в смисъл нее от някой квартален магазин :)))))[cool]

Дата:   15-08-11 08:19

ти от кои си?:)))))))

Дата:   15-08-11 08:32

gacebace1,
наистина се оказа, че си приложил хитра стратегия, защото успя да накараш доста хора да прочетат и да пишат по темата ти [shtrak]

Дата:   15-08-11 08:42

capitancho,ше го приема за комплимент. и помагай с опит ок?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »