Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой снимал ли е с това ...?
Автор: ludiakolio   
Дата:   27-07-11 11:12

Линк:http://www.flickr.com/photos/n00bs/5943421002/

Привет на всички,

Прочетох ,че тази камера(заднате де[smile] е нещо като прототип или не се продава масово на пазара,защото са смятали ,че ще е много скъпа.

Отговори на това съобщение
 Re: Някой снимал ли е с това ...?
Автор: allienshadow   
Дата:   27-07-11 12:26

май са снимали разработчиците му! не е пускан в серийно производство заради лоша матрица май, която е била дело на Филипс??? Ако не ме лъже паметта Контакс са имали разработка на същия апарат с ФФ матрица, но напук на Пентакс го пускат в серийно производство и познай... това тяло ги баталясва!

[smilie8]

Автор: steeens   
Дата:   27-07-11 12:46

http://www.flickr.com/photos/n00bs/5943421002/

Автор: simbon4o   
Дата:   27-07-11 13:04

Подозирам че няма да видим ФФ от пентакс понеже те ще решат че това ще им конкурира 645-цата и затова няма да го пуснат в производство, а причината вероятно ще е по-скоро че не са способни да се борят в него пазар поради технически ограничения като липса на достатъчно обективи, конкурентна технология за автофокус или други причини.
Не е фатално, поне да си обновят подобаващо кроп сектора или да пуснат хубава безогледалка.

Автор: дидибаев   
Дата:   27-07-11 13:11

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   27-07-11 20:18

Да,съгласен съм с дидибаев.По отношение на кроп сектора са много добре - проста аритметика с около 6% са по-близо до ФФ,а К5 наистина вдигна летвата в много отношения.Интересно ми е само - задължително ли е ФФ камерата да е толкова по-голяма.На мен лично много ми се иска ФФ камера с размерите на Praktika L и с цифровото качество на последните модели на различните марки от висок клас,незнам кое ги прави толкова големи и тежки тези цифрови ФФ.[shtrak]

Автор: simbon4o   
Дата:   27-07-11 20:27

като се замисля едно ФФ с размерите на К5 и 43мм 1.9 ще е много привлекателно на цена под 4 бона [smilie5]

Дата:   27-07-11 21:07

Аз като се замисля искам едно ФФ ,за което не съм дал почивка на Хаваите и същото като го нося да не ми схваща рамото,а за характеристиките каквото предложат лидерите на пазара.[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »