Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 istockphoto
Автор: valqka85   
Дата:   23-07-11 21:45

здравейте надявам се някой който е качвал снимки в istockphoto да ми каже каква техника ще ми свърши работа за да ми приемат снимки там апарати като sony alpha 200 и 230 или canon 300d ще свършат ли работа и ако може ми дайте списък с апарати който да си търся да закупя и който ще ми помогнат за да кача снимки с istockphoto

Отговори на това съобщение
 Re: istockphoto
Автор: GenaDP   
Дата:   23-07-11 21:49

Ще ти свършат. Май даже в някой от сток-сайтовете имаше и спесък на препоръчвани камери.

Автор: gbrain   
Дата:   23-07-11 21:58

като започнеш от Canon G12 нагоре

Дата:   23-07-11 22:17

ще ви помоля да ми дадете списък с 10-тина апарати който стават за istockphoto от най-евтиния до средно скъпия и да са от различни марки за да мога да си търся по евтин като за начало малко е нахално да ви моля за списак от апарати който стават за istockphoto но се надявам някой да помогне

Мерси! [smile]

Дата:   23-07-11 22:35

Всички сапунери най-висок клас снимащи в RAW (800 - 1100лв)и всички дСЛР-и с каквито и да е обективи.

Дата:   23-07-11 22:40

Мерси мн за отговора [smile]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   24-07-11 00:09

За istockphoto може и изброените апарати, но слабичко продават. В shutterstock продават по-добре, но са страшни цербери и на ФФ намират кусури.[smilie5] [shtrak]

Автор: strikeback   
Дата:   24-07-11 12:56

регистрираш се в друг сток сайт, купуваш си 4-5 снимки с висок рейтинг и гу пускаш в айстока [smilie5]

майтапа настрана... два пъти съм минавал там и не качвам... с новата им безумна политика... [smilie23]

иначе освен технически "съвършенни" снимки трябва да качиш и разнообразни - по възможност няколкото типа най-продавани в стока - макро, храни, хора, животни, изолирани предмети...

Автор: vaskoni   
Дата:   24-07-11 13:02

GOSPODIN правилно ти го е написал! За начинаещ по добре в Шатърсток, не че снимките ти ще ги приемат по лесно, но имай едно наум за Айсток! Много често и те не знаят какво искат, а го искат! :)) Приготви се за доста главоболия от тях...

Автор: vgramatikov   
Дата:   24-07-11 13:16

Мен си ме приеха от раз ама не съм качвал там още.Ма верно връщат повечко кадри от другите сайтове.

Автор: Myth   
Дата:   24-07-11 16:49

в айстока имам качени няколко кадъра, без проблем ме приеха, снимам с К10Д и 16-50/2.8 нои китака ще ти свърши работа.

Автор: burningice   
Дата:   24-07-11 19:07

Шатърсток не са този Шатърсток, който бяха преди една година (в отрицателна посока). Снимам с 350Д 50/1,8.

Дата:   24-07-11 22:26

Шатъра просто се напълниха със снимки и сега и те по стъпките на Айсток вървят....след това и другите ще ги последват! :)

Автор: chones   
Дата:   25-07-11 16:08

Васкони -Какво имаш предвид, че вървят по стъпките на Айсток?

Автор: iasen2   
Дата:   25-07-11 17:36

Това да не е петъчната тема.
Ако не е - фотоапаратът ти е най-малкия проблем.

Дата:   25-07-11 17:39

Дам, летвата е вдигната високо, искат се по-креативни идеи на комерсиална тематика. Но не е невъзможно...

Дата:   25-07-11 20:31

Вървят по стъпките им, в недомислиците които правят! Връщат качествени кадри а в същото време виждам неща които са толкова слаби че не е нужно даже да се гледат. :) В Айсток-а това го има отдавна, но ако си ексклузивен там, поне си застрахован, каквото и да подадеш взимат!...за другите, простосмъртните сеч! Не че изобщо не взимат, но само за сгрешена думичка връщат,а това означава отново цяла седмица да ти прегледат снимката! според кефа на инспектора разбира се. Та Шатъра натам върви, вярно все още не в такива размери но и това вече става. Пренаситиха се и сега вместо да си изчистят старите непродаваеми кадри от преди години правят рестрикции за нови качествени неща. Дълга тема...много пъти сме я дъвкали в сток форума но смисъл не виждам. затова всеки да се оправя както си знае най добре! [shtrak]

Автор: chones   
Дата:   25-07-11 21:52

Мда...така е! Жалко, че нещо се обиди на Боби-Роби и вече те няма във микросток форума.Харесва ми,че казваш нещата винаги направо и такива каквито са...[cool] [beer]

Автор: burningice   
Дата:   25-07-11 22:01

В момента летвата на шатъра е вдигната по-високо от тази на айстока (поне за моите снимки), но бозите в първия са много повече от другите сток-сайтове, а в същото време плащат една и съща цена, независимо от размера на снимката. Според мен, ако продължат в тази посока, ще затънат.

Дата:   25-07-11 22:16

[smile] На никого не съм обиден, но понеже там стана предимно айсток форум предпочитам да съм пас! Аз отдавна го написах, света не се върти само около айсток, нито пък те са мерило за качество. Има и много други, но не действат с техните методи...който не е ексклузивен значи ни е враг. Да си затрия 2000 снимки за кефа на някого ...мерси!

Дата:   25-07-11 22:20

burningice зависи...! Има и On Demand Downloads, има и Enhanced Downloads... [smile] иначе да, за размера е така но и клиентите гледат размера който си предложил, не е все едно за тях. Като цяло нещата не са много розови, маймуните станаха доста на клона.[smile]

Автор: aeobs   
Дата:   25-07-11 22:35

Ами тeзи от вас с повечко опит споделете на автора къде е най-добре да започне, кои са най-подходящите банки за начинаещ. Ще му е от полза.

Дата:   25-07-11 22:39

fotolia е едно добро начало, така мисля! Също и Дриймстайм, 123rf...но зависи от човека, иска се доста бачкане и постоянство.

Автор: ilcoin   
Дата:   26-07-11 10:51

А по отнощение на http://www.thinkstockphotos.com/ как стоят нещата. Някой имал ли си е вземане-даване с тях?

Дата:   26-07-11 11:06

ако някой реши може да даде списък на всички сток сайтове който знае и имам един въпрос възможно ли е някой от сток сайтовете да направи проблем защото например си качил една и съща снимка в 2-3 сток сайта

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »