Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Трябва ми Сватбен Фотограф
Автор: azxcvb   
Дата:   19-07-11 13:32

Аз съм видео оператор на тъй като моя фотограф, ще изчезне безследно на почивка на нашето черноморие, ми трябва един фотограф за 4ч. Става въпрос за 150лв. като трябва да направи 10снимки на фотошопа другите снимки в един бял албум и това е. Ако има желаещи нека да ми пишат на vladimir_monchev@yahoo.com или да ми звъннат на 0885-7-222-79 Владо. :)[smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Трябва ми Сватбен Фотограф
Автор: vgramatikov   
Дата:   19-07-11 13:37

Аз съм желаещ свободен съм до 27-ми ама незнам за кой град и дни ти трябва.

Дата:   19-07-11 13:40

Извинявам се наистина не съм написал за 4 септември става въпрос в София. :)

Автор: vgramatikov   
Дата:   19-07-11 13:41

Не печелиш. Но в София има много колеги.[smilie24]

Автор: vladod   
Дата:   19-07-11 13:46

Извинявай, ама какво означава "другите снимки в един бял албум и това е" ???

Дата:   19-07-11 13:49

Означава следното, ако в един албум има примерно 40снимки, 10 портретни снимки да са направени красиво, на другите само да се корегират ако трябва, да ги сложи в някакъв красив сватбен албум + двд диск с избрани 1000 снимки да рече и това е.

Дата:   19-07-11 13:54

Благодаря! Извън моя ценови клас е изброеното.
УСПЕХ !!! [shtrak]

Автор: vga   
Дата:   19-07-11 13:58

1000 снимки... Колега, много бих желал да ти помогна и винаги снимам сватби с огромно удоволствие, но просто не мога да обещая, че ще направя 1000 снимки за 4 часа. Мисля, че от всичките ми сватби досега само веднъж съм успявал да направя толкова много и не беше за 4 часа. [smilie8] Иначе... хубаво, казал си възнаграждението и условията, е то каквото е, но просто не знам как да изснимам 1000 добри кадъра [smilie8]

Автор: J0R0   
Дата:   19-07-11 14:02

Извинявай че се намесвам, без изобщо да се интересувам от предложението, но само отпечатването на красив сватбен албум струва 150 лева.
Добре е в такива оферти неясното "красив" да бъде заменяно с конкретни цифри - примерно 30 х40 см. формат, 300 гр. картон, кожени корици и т.н. за да не остават и колегите и клиентите с грешното впечатление, че красивото е евтино.

Автор: darksorrow   
Дата:   19-07-11 14:15

ако в един албум има примерно 40снимки, 10 портретни снимки да са направени красиво

i lol'd. [smilie5]

on the other hand... пичът очаква 1000 кадъра. за 4 часа. 1000 кадъра. ффс. [smilie8]

Публикацията е редактирана (19-07-11 14:16)

Автор: ilcoin   
Дата:   19-07-11 14:17

Според мене става въпрос за следното:
Явява се фотографа с "професионален" апарат, прави за 4 часа 1000 кадъра (щрака като шантав, понеже на клиента е обещано поне 1000 снимки), после се прибива вкъщи, избира 10 снимки и им слага рамки или някаква друга шарения. Записва цялата дандания на едно ЦД и е готов, напред със 150 кинта. Да живей сватбеното фото [smilie24]

Автор: gecata   
Дата:   19-07-11 14:27

Добре де, колко да ви плати човекът за това което е описал? Някой да ви кара да правите артистична фотография? Някой да иска от вас фотосесия, аксесоари, ретуш на снимките?...
Някой да ви натоварва с излишни очаквания?
40лв на час за описаната работа си е твърде добре.

Автор: джъмбо   
Дата:   19-07-11 14:27

петък ли е?[smilie8]

Автор: gecata   
Дата:   19-07-11 14:33

Не, ама навън е толкова горещо, че все едно е петък [cool]

Дата:   19-07-11 14:36

Важното е, че клиентите, след проведеното от тях търсене и избиране, ще получат този "изключителен" фотоспомен от сватбата си [beer]

Автор: ilcoin   
Дата:   19-07-11 14:51

Хонорара напълно заслужава работата. Ако клиентите са държали на фотографията, щяли са поне 3-4 месеца предварително да си изберат подходящ фотограф и да си заплатят за услугата. Не виждам защо са недоволни някои ...

Дата:   19-07-11 20:41

Незнам какъв е на някой проблема?! Аз съм видеооператор и знам, че за заснемането на сватба трябва да взема 700-800 а ще взема 350лв. много по-малко от колкото трябва да взема. Не държа да има 1000 снимки а едно ДВД със снимки 200-300 пак вършат работа просто искам да не са размазани да са добре кадрирани не изгорели или тъмни. Снимките почват от 15:30ч. на 4 септ. Нека не го обръщаме на безсмислен спор и т.н., който има желание и възможност да ми пише или да звънне на номера, които съм оставил. [smile]

Автор: MARIANA88   
Дата:   19-07-11 22:02

За 150 лева искат само да щракат и накрая да ти хвърлят картите и ти да се оправяш нататък ,ама клиентите искат албуми и като чуят албум A4 веднага се отказват.

Автор: Miro__Slav   
Дата:   19-07-11 22:25

azxcvb извинявай не разбирам... Защо след като струва 700>800 ще вземеш 350 [smilie8] Приятел роднина или...? [smilie21] [smilie8]
Инак 150 лв за 4 часа [cool][smilie24]

Публикацията е редактирана (19-07-11 22:44)

Автор: h_bio   
Дата:   19-07-11 22:49

1000 снимки за 4 часа...по една на 14,4 секунди...не е непостижимо за съвременната фото техника.

[smilie5]

Автор: MARIANA88   
Дата:   19-07-11 22:59

От 1000 снимки съм засякла ,че 3 часа не им стигат да си изберат кои 50-60 да влезнат в албума та си ги взимат даже за домашна работа.

Автор: Miro__Slav   
Дата:   19-07-11 23:03

1000 снимки делено на 15 или на 25 то си прави цяла късометражка [smilie21] [smilie8]

Автор: h_bio   
Дата:   19-07-11 23:03

1000 сними - 40-50 секунди прилично видео [smilie6]

Автор: bpavlov   
Дата:   20-07-11 02:17

Има една поговорка, че всеки народ заслужава управниците, които си е избрал.
Може да се перифразира така: всеки младоженец заслужава видеооператора и фотографа, които си е избрал.

gecata,
"Добре де, колко да ви плати човекът за това което е описал? Някой да ви кара да правите артистична фотография? Някой да иска от вас фотосесия, аксесоари, ретуш на снимките?...
Някой да ви натоварва с излишни очаквания?
40лв на час за описаната работа си е твърде добре.
"

що не вземеш да я свършиш работата ти, аз лично ще ти поема транспортните разходи до София, ей така, от добро сърце

Автор: n1x0n   
Дата:   20-07-11 02:45

Абе жега, жега... ама не сме в Тимбукту все пак [smilie5]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »