Автор: MARIANA88
Дата: 15-07-11 00:20
Имах веднъж следния случай: снимаме концерт с 2 камери.Едната долу в залата ,а моята горе зад последния ред зад публиката.Тръгва да прескача един зрител стол на последния ред в ляво от мен ,залита и пада буквално на статива ми.Аз вдигам да спася камерата и статива се денивелира-ужас.Почвам да нивелирам и танца полвината мина и сцената леко под наклон в бързината ,а трябва да миксирам от двете камери.Тогава реших да взема същия танц със същата двойка танцьори от един минал концерт.Не знаех вообще дали ще стане ,но реших да опитам да взема поне горната камера та да не личи ,че е друга публиката отсреща.За късмет танцьорите танцуваха толкова точно ,че успях да замажа гафа успешно ,но танцьорката на единия концерт си беше сложила гривната на дясната ръка ,а на другия на лявата и беше с друг модел обувки.Реших да видя дали някои ще забележи как през 3-4 секунди тя се преубува в танца :-)и сменя гривната от едната на другата ръка,но никой не забеляха и накрая им казах.И като стане да им кажа че е имало някакъв проблем все ми викат ``Е,ще го вземеш от друг концерт``М-№
Публикацията е редактирана (15-07-11 00:22)
|
|