Автор: miroslavkocev
Дата: 13-07-11 18:36
Привет,
купих монитора преди около две седмици. Като цяло е супер, има обаче нещо което доста ме дразни.
В началото си мислех че текущия прозорец прозира защото от време на време се забелязва този който е под него. Оказа се обаче че не е съвсем така, по-скоро много бавно опреснява или нещо такова, и се вижда това което последно е било отворено.
Сега например, докато пиша темата, ако скролна сайта нагоре, в сивия фон отдолу продължават да се виждат по-контрастните елементи ан сайта (полето в което пиша, лентата с надписа "всички теми" и т.н.). В първите няколко секунди ако се напъна сигурно мога да си прочета и текста, след това постепенно изчезва но имам чувството че по някой път даже не се скрива напълно. В началото си мислех че прозира текущия прозорец но в последствие разбрах какво точно се вижда. Има ли някой идея това на какво се дължи ? Времето за реакция не е малко 8ms, обаче при мен за да изчезне нещо трябват минимум 10-15 секунди, което май е доста повече от 8ms :) Страшна тъпотия е това.. направо не ми се вярва да е нормално. По някой път се вижда по-ярко и трябва повече време за да изчезне, даже имам чувството че от време на време не се скрива напълно следата...
|
|