Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за SLR обективи на DSLR
Автор: blue_best   
Дата:   07-07-11 18:32

Здравейте.От скоро снимам с Olympus E450 с двата китови обектива , но четох тук там за старите ръчни обективи и по конкретно за Olympus OM 50mm 1.4 и 1.8.Ще съм благодарен,ако някой ми обясни какво точно е нужно, за да закача такъв обектив на моето тяло.Също така се интересувам и от други ръчни обективи които са аналози на посочените от мен и стават за портрети.Благодаря предварително.[shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за SLR обективи на DSLR
Автор: l.ivanov   
Дата:   07-07-11 19:06

http://electron.bg/olympus-mf1-adapter-p-19643.html?cPath=21_143_235

Ей това е необходимо!

Автор: S.Paskalev   
Дата:   07-07-11 19:06

Трябва адаптер. В случая: ОМ-4/3. 50 1.8 е много добро стъкло и аз също се оглеждам за такова, на добра цена. За портрети, също така и неща около 60-70 мм. също ще са добре. Може да се огледаш и за нещо около 100-135, но идват доста дългички, заради малката матрица. :)

Дата:   07-07-11 19:17

Колега , има ли нещо специално в адаптера който си ми предложил,защото цената му не е малка,пък ми се струва,че това нещо може да се направи от стругар.Мерси са информацията.

Автор: l.ivanov   
Дата:   07-07-11 19:26

Просто е оригинален, затова цената му е толкова висока. Дадох го само за илюстрация. Разбира се има други алтернативи и то не само за ОМ - обективи, но и за М42, за EOS и т. н. Впрочем в интернет има доста оферти...

Дата:   07-07-11 19:30

Блаодаря за информацията.

Автор: simbon4o   
Дата:   07-07-11 19:46

на М42 има най-богат избор от дърти стъкла, ако нямаш лайфвю обаче с тази шпионка понеже то не е визьор на Е450 нищо няма да можеш да фокусираш.

Автор: S.Paskalev   
Дата:   07-07-11 20:21

Той, визьора, е колкото на 520-ката и не е чак толкова зор. Става фокуса, ама трябва доста внимателно зяпане в шпионката. [smilie25]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »