Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Апаратче до максимум 360лв
Автор: petrov88   
Дата:   02-07-11 14:32

Здравейте, бихте ли ми препоръчали нещо по сносно за тези парички. Държа само на по- голямото оптично преближение, и евентуално hd video, тъй като обичам да ходя по партита и концерти :)Само ще помоля да не стигаме до 400. Тъй като първоначално максимум давах 250-60 амаа... :D

Отговори на това съобщение
 Re: Апаратче до максимум 360лв
Автор: guesswho   
Дата:   02-07-11 15:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   02-07-11 15:15

да, от 5 нагоре :D

Автор: asahi   
Дата:   02-07-11 15:53

Кефят ли те много мегапиксели?

Автор: mogila   
Дата:   02-07-11 16:09

Ee то 5 зуум кво е... по принцип хубавия апарат трябва да се гледа колкото мегапиксела е толкова и зуум да има.

Автор: achkata89   
Дата:   02-07-11 16:22

Ей това фотофорума е странно място...
Как не се намери един път да отговорите нормално на човек, който е влезнал тук с ясната цел да търси помощ?
Или щом пита-значи е "новобранец", дайте да му се подиграваме....
Аман....

Автор: dikimee   
Дата:   02-07-11 16:24

тe това

Автор: alphatier   
Дата:   02-07-11 16:42

нормално achkata89 ,тука всички се имат за супер хипер дупер ултра ПРО фотографи с годишен приход от 500к+,ама нали трябва да се правят на интересни и да се подиграват,ехх колко сте велики,колко сте големи....

Дата:   02-07-11 16:42

Добре де спираме...[smilie8]

Дата:   02-07-11 16:58

Е, аз не съм почвал, така че въпросът ми остава.

Дата:   02-07-11 17:17

Да дааа... то твоето е най-голямото заяждане[smilie3]

Дата:   02-07-11 17:22

нормално.... имаше един виц:

Американски форум : питаш нещо и ти отговарят.
Руски форум : питаш нещо и теб те питат.
Български форум : питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп!

Нормално е някой като горепосочения потребител отново да си търсят няколкото минутки слава и да започнат да се правят на велики. И мисля, че въпроса ми беше съвсем конкретен. Не съм дал повече обяснение, просто да не обвързвам питането си с една или друга марка. Не съм вчерашен и малко от малко си имам на идея за това, какво трябва да представлява един хубав апарат, но нямам и нужното време да ходя и да обикалям постоянно по магазини да ги разглеждам. Нарочно не съм дал конкретен модел от типа на nikon s8000 примерно, или fuji s1600/700 да речем( за който впрочем, чух критика за снимките на слабо осветление) или някой подобен модел, просто защото ако го кажа ще започнат остроумните подмятания "Аз бих си взел Canon model xxx който обаче струва 500+ лeва или някой подобен на него...

Просто някой хора нямат достатъчно елементарна обща култура като стане въпрос за писане и отговаряне, или просто не знаят как да се държат пред хора, било то и във виртуалното пространство!

Публикацията е редактирана (02-07-11 17:23)

Автор: dream_catcher   
Дата:   02-07-11 17:46

аз бих се напънал за canon sx130 - 399лв:
http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&product=7520&show=additional#

Дата:   02-07-11 18:53

Аз пък оставам с впечатление, че не желаеш до конкретизираш избора си. Тъй като има повече от 5 модела, които отговарят (евентуално) на търсенето ти уточненията улесняват и конкретизират отговора. Иначе става така: "Купи си хапарат 1" - "Да, ама той морално остарял", "Купи си апарат 2 - много е хубав" - "Не му се върти дисплея", "Апарат 3?" - "Някой някъде беше казал, че му побелявала презрамката" и подобни безсмислени обмени на мнения.

Успех с търсенето и избора!

Дата:   02-07-11 19:51

Oтносно канончето- Да. Веднъж поне исках да се вместя в бюджет но и този път може да не се случи.Иначе мисля,че тази оферта е с една идея по добра: http://magazin.photosynthesis.bg/offer/280101000092.html И аз съм му хвърлил око на него, но до последно ще се надявам да мина малко по тънко, иначе възможността за ръчни настройки си е голям + според мен. Въпреки, че от стария апарат ми стоят и картата и зарядното, и тези ще са добре дошли.

Относно дали един модел е морално остарял или не, няма никакво значение. Ако не държах на по голямото приближение и видеото, с удоволствие бих се разделил със 100лева за този модел http://technomarket.bg/products/09023624/samsung-digimax-nv10 , който през 2006/7 година си беше една малка сензация, при този апарат дори и малкия на пръв поглед обектив не е отрицателен критерий.

Иначе като съм почнал, другите разглеждани от мен модели бяха Olympus sp-600uz на който ми харесаха много hd тестовете в youtube както и някой от снимките, които видях с този апарат, също така и по малкия vr-320, на което не съм виждал снимки, но останах доста разочарован от видеото (Кодака ми правеше по- добро, въпреки че не беше HD), на Sony 1-2 модела (единия беше от тези с G-то) и Лумикс fs30ep-k, като единствено не разбрах, защо на въпроса ми за този модел, продавача в магазина ми се изсмя малко гадно...[smilie23]

EDIT: Sorry, сега виждам че и горния линк за Канона бил с тея бонуси :D

Публикацията е редактирана (02-07-11 19:54)

Автор: surg   
Дата:   02-07-11 23:16

за тия пари няма по добро от Канон СХ130

Автор: ivanko021   
Дата:   06-07-11 01:07

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&base=1&catalog=2&product=6795#

Не съм съвсем сигурен, но този модел мисля че доста го хвалиха преди година, а ценово направо ти ляга. (:

Дата:   06-07-11 17:00

Фуджито е добро, виждал съм го. А от канона да си призная останах доста впечатлен. Някой има ли лични наблюдения от него. Чух че при снимки със светкавица най- вече може да отнеме 6-7 секунди докато апарата е готов да снима повторно, което мисля, че дори и за евтините апаратчета не е много характерно. Чух и лоши коментари за живота на батериите, но 2 комплекта презареждащи мисля че спасяват положението

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »