Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос относно D90
Автор: turntablism   
Дата:   01-07-11 11:58

Здравейте, колеги. Имам въпрос относно д90сятката. Вчера забелязах следното странно нещо: слагам машината на Bulb в режим "M", натискам спусъка и хоп няма никакъв Buld. Прави снимка със скорост 1/10с независимо колко задържам спусъка. Взимам аз дистанционното и слагам на "- -" ... Там всичко е наред. Натискам копчето на дистанционното- отваря затвора, натискам пак - затваря. Друг тест, слагам на exposure "delay mode" , настойвам на BULB в режим "M" и цъкам спусъка на апарата и тогава си се вдига огледалото , минава малко време отваря се затвора и си стои така докато бутона е натиснат. С една дума така си работи. Имам бистри спомени, че преди това Bulb'а си работеше без delay mode'a. Интересно ми е какво се е прецакало... Личноа з се сещам само за един проблем, спусъка нещо не е наред явно и праща кратък импулс поради лош контакт и апарата сработва на 1/10. Не знам дали има връзка, но да споделя, че около две седмици ползвах апарата само с ръчни обективи без процесор и никакви електронни контакти само на М режим. Кадрите не са много, сравнително нов е апарата. Пробвах да заредя батерията на макс.. пак същото. Ресетнах го от двата зелени бутона пак същото. Сложих си му китака. Познайте.. няма промяна ... Ако някой е имал подобен проблем ( а дано да е нямал ) нека сподели, проблем ли е въобще , от какво се дължи, как се отстранява, ако го оставя така дали след време ще стане по зле.. и такива въпроси.. Благодаря ви за вниманието. Спамерите добре дошли ама нека поне между спама до колкото е възможно да има и смислени отговори. Хайде наздраве и се наслаждавайте на лятото, не се занимавайте с тази тема :D !!![beer] [beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос относно D90
Автор: turntablism   
Дата:   01-07-11 12:01

еех .. Сега като се замисля.. Защо баш петък ми се случват такива неща ... Шанс...

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »