Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пак обран колега
Автор: algaivel   
Дата:   24-06-11 12:18

Обрали са колегата Миро Дачев
Това е техниката, оглеждайте се, моля ...

Canon EOS 5D Mark II (Ser. No. 1130712736)
Canon EF 70-200 mm f/2.8 L IS II USM (Ser.No. 4960999575070)
Canon TS-E 24 mm f/3.5 L II (Ser. No. 0018087)
Canon FE 15 mm f/2.8 Fisheye (Ser. No. 75857)
Canon Extender EF 2x II (Ser. No. 00187744)

Ето и темата в Култа:
http://photo-cult.com/forum.php?pg=1&c=5&t=135010&m=f

Да се помогнем сами, че то иначе май няма кой ...

Отговори на това съобщение
 Re: Пак обран колега
Автор: apollo   
Дата:   24-06-11 12:29

Ужас [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Нещо повече за мястото/региона/ където се е случило?!

Автор: sokola   
Дата:   24-06-11 12:30

[smilie23] Кофти ситуация.
Навярна трудно се преживява загубата на такава техника,но той да е жив и здрав.
Трябват Крумови закони за крадците.

Автор: algaivel   
Дата:   24-06-11 12:30

apollo, в Бояна [smilie2]

Автор: MauMyHa   
Дата:   24-06-11 13:15

Лошо, и все пак как е станало[smilie11]

Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   24-06-11 13:49

тези неща не са добре.

Публикацията е редактирана (24-06-11 13:51)

Автор: IDD   
Дата:   24-06-11 14:27

Писна ми.......!!!!!!!!!!! [smilie2]

Автор: pefoto01   
Дата:   24-06-11 14:36

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: exobexo   
Дата:   24-06-11 19:41

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: GOSPODIN   
Дата:   24-06-11 22:18

И тук, както във всички теми за открадната техника се пишат само клетви и закани, а истината се премълчава срамежливо.

Та нали тази крадена професионална техника, се купува от нас, а не от бай Пешо или стрина Пена.

Когато в Базара има тема за ЕХ 580 II за 200лв. или 5Дм2 за 2000лв. се избивате да пазарувате, но после крадците ви виновни. Същото важи и за заложните къщи и "познатите" предлагащи "изгодно" тази техника.

Аман от двойния морал и лицемерното съпричастие с трагедията.
Моля не ми обяснявайте за закъсали финансово и "заминаващи" колеги, които си продават техниката за жълти стотинк, както и това, че мнозина имате напълно законна техника. Истината е , че фотографското общество в България, директно и индиректно подкрепя кражбите на скъпо оборудване със своя над 90% непукизъм или омаловажаване на фактите, че често се купува доста съмнителна по цена и произход техника.

Автор: дидибаев   
Дата:   24-06-11 22:40

Автор: apollo   
Дата:   24-06-11 22:43

GOSPODIN [smilie24]

Това си е чистата истина за съжаление [smilie8]

Автор: xandyx   
Дата:   24-06-11 22:54

А как е открадната техниката ?
GOSPODIN [smilie24] Прав си
Постоянно има теми за : Намерана раница, Намерена техника, Открадната техника, Изгубена техника и още какво ли не

Добе де как се забравя раница със толкова скъпа техника в парка (спомням си че имаше тема за раница в парка)
Никога нищо не съм губил,забравял и тн. Винаги мисля за това което нося в себеси, често ми се случва и нещо ако се съмнявам , да спра и да проверя раницата си.
Даже веднъж ме нападнаха доста хора - пребиха ме, но не си пуснах раницата (смешното е че бяха много хора,пиков час пред съдебната палата и никой нищо не направи, едвам се прибрах ама раницата беше непокътната)
Даже когато съм с кола и слизам някаде за малко, винаги си Взимам документите и раницата ,без значение колко ще се бавя и дали колата е на 20 метра от мен
Апартамента да ти оберат, ДА! Ама другите неща....
Гадно е че се случва наистина, но ми е много странно как толко често хората във форума се оплакват за забравени, изгубени и откраднати вещи.
В крайна сметка не е толко лесно да се продаде след това, защото ще е в този форум :D (Предимно де)

Автор: exobexo   
Дата:   24-06-11 23:21

Автор: pumabg   
Дата:   24-06-11 23:39

Аз само не разбрах защо хората мислят, че крадената техника се продава по евтино?
Да ако самият крадец ти я продава може ама най често не е така ... Това към Господинът!
За мен начинът е ясен, казва се застраховка! ...Много популярен метод в цивилизованият свят!
А с крадците се занимават полицаите а не фотографите!
[beer]

Автор: benchy   
Дата:   24-06-11 23:40

GOSPODIN [smilie24]

Абсалютно си прав, друже!

Единствените, заради които крадците вършат мръсната си работа сме самите НИЕ. Ние с нашите слабости и липса на скрупули... понякога. Нека кажем категорично НЕ на ПЛАСЬОРИТЕ на крадена техника, нека внимателно изследваме произхода на техниката, която ни предлагат! Нека се организираме и да създадем наш регистър на откраднатата техника, в който всеки да може да публикува и да прави справки за серийните номера на откраднатите вещи!

Съзнавам, че в днешно време, когато каналите за пласиране на подобна скъпа техника (най-често в чужбина) са безбройни, това не е решението на проблема, но поне малко да затрудним пласьорите и да им покажем, че не сме безучастни.

Автор: asenvelikov   
Дата:   25-06-11 11:42

На екскурзия в град Мостар / Босна и Херцеговина /, колега си забрави чантата в кафенето на терасата. След около час с нищожна надежда / защото знае как е у нас / се върна радостен с чантата на рамо. Чувал бях за Швейцария подобни разкази / преди нашите мургави гастарбайтери да я окупират /, но се изумих че и в Босна стават подобни чудеса. Та, внимавайте какво и от кого купувате колеги.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: