Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сервиз за LUMIX - София ???
Автор: otto   
Дата:   21-06-11 14:40

Здравейте, умря ми Панасоник GF-2-ката. Дали е от ръчнофокусния с преходника, дали щото нямам късмет... не знам... Купуван е от E-bay, няма гаранция!

Бе като махна батерията (там) мирише на изгоряло. Преди да изгасне, на екрана се появиха вертикални линии, след което ... няма включване повече

Препоръчайте ми сервиз, но нека е такъв в който не ме питат "Има ли гаранция", "ремонта ще струва повече от апарата", "пътува до Германия"... "бла бла бла"

мама му стара, значи! Няма ли кой да се държи мъжки и да оправи нещата, писна ми от безсилие и апатия в погледа! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Пък ако не, ще си го закача на стената ! :) Здраве да е!

И вие да сте здрави, благодаря!

Отговори на това съобщение
 Re: Сервиз за LUMIX - София ???
Автор: guciguci   
Дата:   21-06-11 14:55

Хм...дълга тема е тази-за професионализма на българските "майстори". Истината е една-страх ги е. Не са кадърни и ги е страх да рискуват.Те не са виждали такъв апарат досега,бе човек. Камо ли да са ремонтирали.Как искаш да ти го оправят. По света е друго,ама тука е така.[smilie9] Пиеш една студена вода...Или пък почваш да търсиш из чуждите форуми хора с подобен проблем. Защото ако в БГ има 10-тина човека с такава камера,там има 10 000. После евентуално ще си поръчаш части от e-bay пак и така...

Публикацията е редактирана (21-06-11 14:56)

Дата:   21-06-11 15:47

Аз се чудя да не би да е избушил заради тоя преходник, да е дал нещо на късо.
Поръчах си преходника от Slav61, той е много коректен, не един и два преходника е продал на форумци... Навъртях му един Индустар 2,8/50.... Снимах си снимах и изведнъж се прецака. [smilie8] [smilie18]

Автор: pefoto01   
Дата:   21-06-11 16:40

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: nnenov   
Дата:   21-06-11 16:55

И аз съм с гф-2 и ползвам юпитер 8 с преходник от и бей. Като го загледах няма никакъв допир на предходника с контактите вътре в апарата.

Батерията ти оригинална ли е била? Щото аз имам една оригинална и една ибейска, като с втората апарата не показва нивото на батерията.

Иначе по темата - при Зентекс има най-голям шанс за възкресение.

Автор: LKanev   
Дата:   21-06-11 18:25

Moi chowek, nai-weroiatno si precakal aparata ot prehodnika. Ako ti e preebana bateriata moje i da e za w ko6a LUMIX-a. Sorka za LATINICATA!

Автор: demiman   
Дата:   21-06-11 18:31

[smilie2] лоша работа ...

Дата:   21-06-11 18:49

Ама и аз съм един, хем съм ползвал услугите на Зентекс и пак питам... но дълго време снимах с Никон, може би за това ми е закърнял мозъка от към сервизи хаха. Благодаря момчета!

Автор: burnmaster   
Дата:   21-06-11 19:00

Следя ти аз безумните гимнастики в базара.[smilie25]
Но се сдържам щото ни донесе нещо на крак.
А това че Д700 не дойде в нашите ръце ...да ти тежи дано на съвестта[smilie2]

Дата:   22-06-11 02:46

burnmaster [smilie18] [smilie18] [smilie18] [beer] [beer] [beer]

Автор: klez   
Дата:   22-06-11 08:46

Старите покети така правеха като загубеха контакт с батерията (кат им я извадиш) или понякога като забият... дисплея става на едни линии и постепеенно избледнява избледнява ... и за 10-15 секунди напълно е избледняла картината.

Виж фотоапарата ти някъде трябва да има Backup батерияа (на каноните примерно е при капачето за другите батерии или картата или на куп други места но има достъп и без да отваряш апарата) надявам се и при твоя да има достъп до нея, извади я, изчакай 10 минути, сложи я, ако не стане, смени я, ако имаш от къде да вземеш и основна батерия друга за проба най добре

Автор: nnenov   
Дата:   22-06-11 09:01

абе щом мирише на изгоряло, значи няма да се размине леко работата...

Автор: klez   
Дата:   22-06-11 09:10

аре аре... снощи таман си отварях единия проектор ако знаеш в него на кво мирише мамата си джаса..... ама си работи добре де :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »