Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Photo session project
Автор: tisho86   
Дата:   20-06-11 01:30

Привет съфорумци!

Търся изоставени места с интересна архитектура за фотосесия, като пример прилагам следния линк на наш съфорумец, дано да няма нищо против[smilie8]
https://photo-forum.net/i/1371679

Ако някой знае къде се намира мястото или подобно на това, ще съм благодарен да го сподели:)
Също така ме интересува къде мога да намеря тънещи в разруха пътнически вагони в близост до София.

Ако може без спам!
Благодаря на отзовалите се!
[thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Photo session project
Автор: vesquto   
Дата:   21-06-11 11:53

Вагони може да намериш на последната спирка на трамвай 12, до гара Север мисля че беше. Там е пълно с изоставени пътнически вагони, като преди време си имаше почти здрави с купета, седалки и стъкла. Другото място е след гара Подуене, посока изток (под спирката на 72 като излиза от Редута), там има много товарни вагони, също изостаени. Но ВНИМАВАЙ!!!!!!!!! И на двете места върлуват цигани и не знам какво са оставили от влаковете, а и туко виж някой се интегрирал в дигиталния свят на твой гръб! Давам ти съвет за място, но аз лично не бих отишъл там, особено с фотоапарат! До гара Север преди имаше въоръжена охрана и бяха пичове. Но сега не знам как е.
Абе като цяло, по тея места не е добре да се ходи с фотоапарат и младо момиче!

Автор: vga   
Дата:   21-06-11 12:06

За снимката на dechobek мога да ти кажа точно къде е мястото, понеже аз го заведох там [smile]

В Гугъл Мапс

Има и други интересни точки в тази сграда, ще те изкефи [smilie3]

Дата:   21-06-11 18:13

На Подуене, ходих но там са само товарни или поне само такива видях, имах конкретна идея за пътнически вагони.
Определено ми е ясно че такива места крият рискове, ще огледам предварително обстановката без да нося техника и портфейл:)

Благодаря за инфото и на двамата![shtrak]

Автор: asahi   
Дата:   21-06-11 19:32

На гарите не може да се снима без разрешение. Обратното е нарушение, за което можеш да понесеш санкции.

Дата:   21-06-11 21:10

не знех[smilie8]

Автор: pachok   
Дата:   21-06-11 22:11

На Бузлудва, ама някак си разрушенията там не се връзват с това което търсиш.

Автор: kalinas   
Дата:   21-06-11 22:35

Има изоставени пътнически вагони на гара Илиенци. Снимала съм там с колежка. Ако минеш откъм страната на гарата, т.е. бул Илиенци и те видят служителите - само казваш, че си фотограф и няма проблеми. От другата страна е малко по-опасно, твърде близо си до циганите.

Автор: mp5patriot   
Дата:   21-06-11 22:53

За интересни сгради вчера на бул. Цар Борис III забелязах един салон спортен мисля се пада част от 114 ЦДК, който е привидно изоставен.(Стара сграда) Но трябва да се поразпита дали може да се снима.

В лозен има недовършена голяма сграда на болница ама има охрана.

Иначе около София могат да се намерят интересни места от сорта на изоставени военни бази, открити мини, халета, комунистически паметнища...

Дата:   22-06-11 20:08

Ходих на мястото което vga сподели, никак не е лошо, но е и супер freaky:) Стълбите които се виждат на снимката на dechobek са изпочупени и поради което стават безлични:(

Могат да се направят интересни кадри, но не съветвам да ходите сами:)

Дата:   22-06-11 22:53

Ето една снимка от въпросното място, да не кажете че си пускам ей така теми [smilie5], даже и свидетел си имам:)

https://photo-forum.net/static/forum/2011-06/jhtv2255.JPG

https://lh6.googleusercontent.com/-EbmkkbaxC1E/TgJH183Qb1I/AAAAAAAAAJ0/DNMe7-QG67I/s512/IMG_4253.jpg

Ходихме пробно да опипаме почвата, следващия път повече, ако я навия въобще:))
Не е кой знае какво, отворен съм към всякаква критика[smilie24]

Публикацията е редактирана (22-06-11 23:14)

Автор: klez   
Дата:   22-06-11 23:20

хахахаха мацката като я вкара в тая сграда почна ли да си мисли някви работи :)

Дата:   22-06-11 23:49

Бате зловещо си е, не е за хора със слаба психика:)

Автор: gecata   
Дата:   24-06-11 18:46

Тия места отвсякъде си плачат за акт. Осветлението им е уникално. Голяма загуба на време и матРеал, ако на всичките ти снимки момето е с дрехи [smilie21]

Автор: angelove   
Дата:   10-07-11 15:01

Здравейте :)
Пенеже и мен много ме влекат такива съборетини, темата ми е много интересна.
Ходила съм да снимам на едно място, завода на Фурнир. Доста е голямо. Последния път като ходих обаче, стълбата към покрива не беше там, така че може да се снима само в халетата.
Няма охрана и се влиза малко с взлом.
Намира се в Дианабад, срещу басейна, има дупка в оградата. Съседните 2 халета са автомобилен сервиз и мисля, че другото е за правене на дограма. Фурнир се намира по средата на двете.
Това са координатите: 42.666782,23.345104
В гугълмапс се виждат много ясно двете сгради, които са от двете страни - останалото е завода.

Автор: pefoto01   
Дата:   10-07-11 15:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mandela   
Дата:   10-07-11 16:21

https://photo-forum.net/static/forum/2011-07/nqmy5760.JPG

http://photo-zona.net/images/user65441/album38058/large/1310304030_qcey2431_DSC_1424.jpg

[shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »