Автор: tonyboy79
Дата: 27-06-11 12:32
Едно за жалост много вярно мнение под друга снимка на друг автор:
илияна
пиша щото ми писа да пиша в коментарите на тази снимка за снимкатата ти
"Снимката е Ужасна!" това ти написах
Говорили сме много за този форум, питала си ме много пъти давал съм ти много примери.
Ето сега си на другия фронт, известна фотограф вече и с изложба, рейтинга ти винаги скача все по нагоре и по нагоре докато стигна и този който е в момента.
Преди година си говорехме за подмазвачите, за групите, за хората, които ядат кебаБчета и пият бира, за хората които ходят на пленери и за тези които се извисяват и стават недосегаеми...
Илияна сега си точно от тяхната страна, велика недосегаема, безгрешна, вече си фотограф, имаш цяла една изложба зад себе си, явно си почнала и кебабчета да ядеш. Преди говорехме за точно тези хора на теб ти беше странно защо са такива.
Навярно няма човек от форума който да не си го кара да ти УДАРИ ЕДНО РАМО, знаеш че аз никога не го правех, просто щото не ми е харесвала снимката. Не може всичко да се харесва, предполагам и не всеки който си го молила за рамо ти е удрял... това са приятелите, те не залъгват те не дават облачни надежди. Те ти казват истината щото истината ще те промени и ще те накара да се замислиш, какво не си сторила както трябва. Не е злоба това да покажеш несъвършенствата, трудно се преглъща критиката. Още по трудно е да задържиш верните и истинските хора.
На мен не ми харесва снимката, не съм гласувал с никакъв вот просто мислех че е твоя снимка. Нама как да гласувам с какъв да е вот дори и 4 т просто щото снимката не е за фотографски сайт. Знаеш че и аз ям кебабчета... сам, но пък винаги казвам това което мисля а не това което ти се иска да чуеш!!!
|
|