Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Приятели да помогнем на един млад човек да живее щастливо...
Автор: likeduh   
Дата:   18-06-11 11:39

Здравейте приятели,
обръщам се към вас с надеждата да помогнем на едно младо момче от нашия град-Горна Оряховица, пострадало преди седмица при нелеп инцидент.
Драго Чалъков, спортна натура, отличник на ПМГ в Търново, печелил не една олимпиада по математика ...пострада при игра на любимия си спорт-футбола.
Нуждае се спешно от събиране на средства за операция в чужбина, за да може отново да ходи,играе и радва близките си.
http://www.facebook.com/event.php?eid=194060780641035

за цялата история почти всичко на горния линк.
Да помогнем с каквото можем!
Лично аз съм впечатлен какво правят съучениците му и децата от триградието/Търново, Г.Оряховица и Лясковец/ научавайки за личната трагедия на семейството.
Нека последваме примера на младите...

Отговори на това съобщение
 Re: Приятели да помогнем на един млад човек да живее щастливо...
Дата:   18-06-11 11:42

http://www.borbabg.com/?action=news&news=12635

още инфо

Дата:   18-06-11 11:44

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=929716

и още

Автор: мара   
Дата:   18-06-11 12:08

с удоволствие бих помогнала...но засега никъде и никой не казва, че се налага събиране на средства...поне от това, което прочетох... средства за какво? или наистина мислите, че ако не се съберсат едни пари, хората в бели престилки няма да направят всичко по силите си?
аз поне не прочетох...ако бъркам, поправи ме веднага.

Автор: tnt   
Дата:   18-06-11 12:33

в статията в Труд само се споменава, че има инициативи за събиране на средства.

Смс-и, страници, които да се разпространяват във фейсбук. Всеки може да помогне с по нещичко [smilie24]

Дата:   18-06-11 14:30

да, в статиите са упоменати сметките.
Операцията, няма да е у нас, а в чужбина, доколкото знам се обсъждат варианти/за клиника/ и се спрягат суми над 80000 евро.
Нещата са изключително прозрачни и познавайки семейството ви гарантирам, че хората оценяват всяка стотинка помощ.
Пишете и във фейсбук, относно въпросите ви, защото нещата са динамични.Днес или вчера е имало втора операция.
Неискам излишно да драматизирам и поднасям максимално "сухо" информацията, защото Драго не е момче , което хленчи.
Вече знае, че има опасност никога да не проходи, но се е зарекъл, че това няма да го бъде..
ДА ПОМОГНЕМ ЗА ТОВА!

Автор: tisho86   
Дата:   18-06-11 14:55

Успех в събирането на парите и дано да се успее да се възстанови момчето!
Бих пуснал няколко смс-а ако има такава опция, правил съм го не веднъж за други каузи.

Дата:   18-06-11 16:11

Яснота за клиники и необходими средства ще има след направените изследвания/началото на новата седмица/, но операцията ще е извън България и вярвайте ми , на тези хора, на това момче шанса му е да помогнем , както сме го правили много пъти...
Белите престилки и сега правят максимума.Доктор Гецов, известен неврохирург, в търновска болница полага усилия за стабилизиране на Драго.

Дата:   18-06-11 16:20

Истината е:
правят се изследвания, чака се резултат и ще се реагира според тях, но се говори за стволови клетки и сложни лечения в чужбина, а времето е късо за реакция.
Няма лошо да е мнителен човек, но ще ви моля да не потапяте темата с подобни лични съмнения и да давате уклон на мислене...
Пак казвам, давам информациатя сухо, толкова, колкото знам, нищо повече или по-малко.Ако искате сълзливи неща от рода:
Хората си обявиха апартамента за продан , защото спешно им трябва голяма сума/ФАКТ/, децата правят концерти и обикалят с касичики/ФАКТ/...ако това ви е нужно , за да помогнете....не ми е в стила, но заради младия живот ще го направя...

Автор: gecata   
Дата:   18-06-11 16:34

В случая всеки лев е жизнено важен!!!

IBAN: BG13 UNCR 7000 1520 1228 23 – BGN и IBAN: BG02 UNCR 7000 1520 1228 27 – EUR. Сметките са в УниКредит Булбанк на името на Драгомир Емилиянов Чалъков.

[smilie24]

Публикацията е редактирана (18-06-11 16:36)

Автор: itilien   
Дата:   18-06-11 16:40

като знам в отделението на доктор Гецов колко бързо стават нещата и какви усилия полагат по принцип... дано по-бързо да излиза от там момчето

Дата:   18-06-11 16:43

Итии айде и ти сега....не е темата за болниците, а ДА ПОМОГНЕМ...
ако имаш нещо предвид....
Та нали за да излезе трябват парите...
нека просто помогнем ...на спама сме майстори, но в случая той е излишен, много излишен

Автор: мара   
Дата:   18-06-11 16:44

благодаря за информацията. винаги предпочитам да дам, отколкото да не дам[smile] но все пак бях длъжна да се информирам.

Дата:   18-06-11 17:19

От Исайла Александрова

Здравейте! Аз съм от класа на Драг0мир Чалъков.Той претърпя мн0г0 нелеп инцидент:падна от дърво високо около 6метра за да свали една топка....За жалост п0следиците са много сериозни..има счупени прешлени на гръбначния стълб и има вероятност да остане инвалид..Беше му направена една операция,днес сутринта в 9,00ч,но не т0лк0ва сериозна.Втората операция е траела час,час и п0л0вина,и е била за укрепване на друг прешлен, който също е пострадал при падането. Ние от класа на Драго сме се обединили и правим всичко възможно за да му помогнем!!!!!!! Започнахме първо да събираме пари по училищата в Горна Оряховица и Велико Търново! Учениците са много съпричастни и до сега сме събрали около 9000лв,но трябват още много пари! Затова се заехме да организираме благ0тв0рителен к0нцерт под мотото "П0М0ГНЕТЕ НА ДРАГ0!" И ЕСТЕСТВЕН0 С 0БЩИ УСИЛИЯ УСПЯХМЕ!!!! Ето и информация за него: БЛАГ0ТВ0РИТЕЛНИЯТ К0НЦЕРТ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА ДРАГО ЩЕ СЕ ПР0ВЕДЕ НА 23.06.2011 0т 18.30ч В ДКС "В. Левски" (СПОРТНАТА ЗАЛА) ГР. ВЕЛИК0 ТЪРН0В0 !!!!!!!!!! ВРАТИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТВОРЕНИ ОТ 18.00ч. П0КАНИЛИ СМЕ Г0СТИ 0Т Г0РНА 0РЯХ0ВИЦА,ЛЯСК0ВЕЦ И ВЕЛИК0 ТЪРН0В0!!!!!!!!! МИНИМАЛНИЯТ ВХ0Д ЩЕ БЪДЕ 2ЛВ!!!!!!!!! ПРЕД ВХ0ДА НА ЗАЛАТА ЩЕ ИМА УЧЕНИЦИ С УРНИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не знаем все още дали ще се правят други операции..
Открити са банкови сметки на името на Драгомир Емилиянов Чалъков в УниКредит Булбанк :
BIC : UNCRBGSF
IBAN: BG13 UNCR 7000 1520 1228 23 - BGN
IBAN: BG02 UNCR 7000 1520 1228 27 - EUR .

ДРАГ0 Е МНОГО АКТИВНО МОМЧЕ..1/2 ЧАСТ ОТ ВРЕМЕТО МУ Е ЗАЕТА СЪС СПОРТ,НАЙ-ВЕЧЕ С ФУТБОЛ!!!! ВЯРВАМ ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС МОЖЕ ДА МУ ПОМОГНЕ И ТРЯБВА ДА ГИ НАПРАВИ!!!!!!!!! [smile]

Публикацията е редактирана (18-06-11 17:20)

Дата:   18-06-11 18:42

[smilie24]

Автор: tnt   
Дата:   18-06-11 18:50

[smilie24]

Автор: exo99   
Дата:   18-06-11 22:11

[smilie24]

Автор: vikitovikito   
Дата:   18-06-11 22:17

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-06-11 23:18

Daniela Todorova Здравейте, аз съм класната на пострадалото дете. В понеделник се очаква лекарите да изготвят етапна епикриза, все още не е ясно какво точно предстои и колко ще струва. Но във всички случаи за лечението и рехабилитацията, които вероятно ще са в чужбина, ще са необходими доста средства. Децата започнаха кампанията по всички училища в областта и се надяват и възрастните да са солидарни.
преди 3 часа ·
малко ... копи /пейст
да помогнем бе хора....такова лъчезарно дете и семейство.....

Дата:   18-06-11 23:22

срам ме е....пред децата, не правим нищо защото нямаме параметри..., а те имат приятел.....и правят всичко каквото могат....
заковете темата най-горе ..., най-после.....

Дата:   19-06-11 00:11

[smilie24]

Автор: tisho86   
Дата:   19-06-11 01:24

[smilie24]

Дата:   19-06-11 09:35

[smilie24]

Автор: Найден-Стоянов   
Дата:   19-06-11 10:05

Изпращам много надежда и нека здравето се върне отново в него.

Според мен най-лесния начин за набиране на средства са СМС-ите.Ако успееете да се разберете с операторите за дарителски номер,съм убеден че много хора ще пуснем поно по един смс.

Стискаме палци [smilie24]

Дата:   19-06-11 14:44

скоро ще има и конкретика от изследванията
Помолих родителите да "кажат" нещо за бъдещото развитие нанещата, но определено сега не им е до това.
Ще има и възможност за СМС.
Скоро

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »