Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Едно видео за критики и препоръки
Автор: Gaijin   
Дата:   29-05-11 01:03

Едно видео правено за мои приятели, моля за критики и препоръки за снимането, монтажа или каквото не ви хареса.
Ако можете гледайте на HD.

http://vimeo.com/16969687

Отговори на това съобщение
 Re: Едно видео за критики и препоръки
Автор: n1x0n   
Дата:   29-05-11 02:37

Малко повече движение с камерата, малко повече прецизност в композицията, малко повече динамика в монтажа... и всичко ще бъде супер.

Автор: Uve_Smotanson   
Дата:   29-05-11 02:56

Честно, по не ми допадна от снимките. Прекалено импровизирано ми изглежда. Пробвай другия път нещо леко сюжетно, просто седят статични. Сигурно им е комфортно в тия дрехи, но нека облекат нещо по-официално. Гримьор, може да тушира демиджа от комари по лицето и. Има един момент на полянката, където се вижда кошче за боклук от тия мозаечните, аз се дразня на тия неща. Поразрови се и виж клипове правени с 5D mark II.

Автор: Miro__Slav   
Дата:   29-05-11 09:02

Gaijin подложи го на коментар ако желаеш тук...

Публикацията е редактирана (29-05-11 09:57)

Автор: Gaijin   
Дата:   29-05-11 12:50

И да гледам клипове с Марка няма да ми е от полза понеже е снимано с видеокамера :-).Иначе мерси за всичко останало.

Автор: папач   
Дата:   30-05-11 11:19

Ех миро,миро. Добро място си намерил за препратки към твоя пореден опит за форум.
И аз се изтичах и видях да цари спокойствие и тишина там,но правилата много железни бе.
За да пишеш мнение трябвало предварително одобрение. Това да не е някаква обетована страница?
Иначе бях доста мек и любезен в опита си да напиша нещо и да бутна едно рамо:
Здравей Миро,здравей.
Гледам пак си се напънал да правиш видеофорум и упорито каниш съмишленици.
Желая ти успех,но този път по-кротко я карай и недей да делиш участниците в различни категории и с различни привелегии.
Успехи !!!
[smilie24]

Автор: jivkojj   
Дата:   30-05-11 11:44

Хареса ми.

За толкова кратко клипче, аз бих го монтирал по-динамично. Сцените не по-дълги от 4-5сек. Камерата бих я държал по-статично и на статив. "Зумванията" имам усещането, че си ги правил с крачния зум - много нестабилно, аз бих ползвал тоя на камерата, комбиниран с въртене.
Накрая като пост-процес бих "омекотил" картината със Soft-focus ефект. [smile]

Публикацията е редактирана (30-05-11 11:45)

Дата:   30-05-11 12:30

Ех миро,миро
С главна буква Любомире с главна [beer]
Не видях да си пускал пост за да ми иска одобрението ...
Пусни едно здравей да видим може да има проблем нещо... това ограничение съм го махнал
Правила няма чакам да се посъберем и да ги измислим заедно. Та като ги наруши някой да се сърди на себе си...

Публикацията е редактирана (30-05-11 13:04)

Автор: Апо   
Дата:   30-05-11 12:52

Малко любителско ми изглежда филчето - сякаш и аз с малко повече старание и послушни влюбени бих го направил същото... Но, все пак не съм компетентем да давам мнение за художествените достойства на заснетото.
Забелязвам обаче неприятен интерлейс дефект, който мен лично много ме дразни.

Дата:   30-05-11 13:32

Автор: папач Преди малко Дидо се разписа във форума не видях да е имало проблем или да му е искало одобрение. Пробвай пак да удариш едно рамо...
Покани и сина си няма да го върнем. Събираме се най-стария форум за монтаж както и нови колеги. А той беше част от него ...
Поздрави Миро...[beer]

Публикацията е редактирана (30-05-11 13:46)

Дата:   30-05-11 15:49

Клипчето е правено с много мерак и си е супер,но да внимаваме с панорамите,че понякога и нета или видеокартата насичат.
Миро,не става писане в твоя форум.Излиза надпис,че мнението ми е запазено и ще чака одобрение. Дано съм ти бил полезен.
Ето малко и за правописа:
"Пишете в тази тема за сега докато се сетя как беша поса на админа"
Сигурно трябва да се разбира: беше и поста ???

Дата:   30-05-11 18:51

Оффф ужасен си..Голяма драка...[smilie18] [beer] Явно проблема е налице...! С одобрение на мненията ще видя какво мога да направя по въпроса. Мнинията ти са одобрени ... интересно едни могат да пишат без одобрение други не...[smilie8] Я влез в Кръчмата и кажи едно наздраве сега на компанията да видим отсранихме ли това чудо...
Димимитър и scorost да направят същото защото и те бяха под възбрана някаква тъпа обция която уж изключих но явно действа все още за някой...
Ако не ви излезе съобщението пишете на лични тука да видим как ще оправим тая чудесия ...
Айде сега наздраве [beer]

Дата:   30-05-11 19:16

Еее ма то шило в торба не седи...[smilie18]
Ако тая година има номинации за най-бързо изпросен жълт картон нямаш конкуренция [smilie21] За теб ще дам вота си [smilie18]
Имаш първо предупреждение [beer]
Сега усложняваш нещата на место да търся начин да я изключа за всички сега ще търся начин да я оставя включена за юзери като теб. Не всички искат да четат бисерите ти. Ще си останеш на модерация айде наздраве [beer] Постовете ти няма да ги трия за да се четат от останалите нещо като примерче за останалите спамери които желаят да са на модерация [smilie3]
[beer]

Дата:   31-05-11 09:47

Не разбрах за жълтия картон,но ако е за критиката относно правописа трябва да черпиш,че те подсетих преди да си се изложил пред повече хора.

Автор: next_time   
Дата:   31-05-11 09:55

Защо не си пишете на лични??????

В момента сте като тинеиджъри застанали в двата края на трамвая и си говорите с единствена цел не да има общуване между вас а другите да ви чуват по-добре.

Автор: gmir   
Дата:   07-09-11 23:29

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »