Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Съдействие от Никонец, покрай Студентски град
Автор: turntablism   
Дата:   17-05-11 23:42

Здравейте колеги! Съжалявам за глупавата тема, но съм малко на зор. Един колега от Варна ми изпрати един обектив по Еконт (офиса пред Технически университет ) с цел покупка продажба .. , но аз нямам в момента никонско тяло да го закача поне за един два кадъра да го тествам. Бих го взел на сляпо само като видя оптиката и механиката, но не бих отказал ако някой колега с Никон, покрай студентски град ако му се разкарва, да дойде да направим 2 3 снимки колкото за протокола:) Бирите са от мен... [beer] Обектива е изпратен днес и се очаква утре да е в
София. Колегата каза, че няма проблем обектива да изчака в офиса за оглед четвъртък-петък... Ще е най-добре все пак утре да стане работоата. Благодаря предварително: ) (става въпрос за 50мм 1.8д )

Отговори на това съобщение
 Re: Съдействие от Никонец, покрай Студентски град
Автор: b00m   
Дата:   17-05-11 23:48

Колега, дето ще разкарваш някой до студенстки за 2-3 кадъра и после ще го черпиш [beer] [beer], виж тук:
- Nikon D90 body - 10лв./ден
Цък

Автор: kvakioh   
Дата:   17-05-11 23:54

За четвъртък аз имам път към ХТМУ централна сграда, малко преди ТУ централния вход е.
Сутринта, към 10.30-11ч мога да намина с Д50 и моята 50ка...едно кафе със сода ще пия, уискио сутрин не ми действа.
Подробности- на ЛС.

Автор: turntablism   
Дата:   18-05-11 00:05

b00m мерси за съвета, ще го имам предвид! Добре ме подсети, че имаше и такава екстра .. : ) kvakioh - отговорих ти , благодаря за предложението!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: