Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Препоръчайте майстор по фотографска техника във Варна
Автор: simbon4o   
Дата:   03-05-11 12:05

Трябва ми добър майстор за ревизийка на един CZJ PANCOLAR 50 1.8, моля за акъл при кой да ида и горе долу какви пари излиза?

Отговори на това съобщение
 Re: Препоръчайте майстор по фотографска техника във Варна
Автор: alsash   
Дата:   03-05-11 12:12

какво му има?

Дата:   03-05-11 12:14

обичайното - запецва бленда след 11 и фокуса не е много плавен. Флектогончето и то ще иска но по-нататък този ми се струва по-сериозен проблема му и мисля да го ревизирам сега. Не че не става и така да снимам... просто ме дразни праха вътре и задържането на фокуса.

Автор: kkkolelo   
Дата:   03-05-11 15:03

Ами има един Иванов на някой от генералите беше ... Паренсов или др, точно под Бенковски (окр. болн-ца) ( и имаше един млад сътрудник) ... но не ти го препоръчвам. Занесох му един Цайс 180/2.8 на Р6 със спекани ламели ... каза че челната леща, откъдето требеше да проникне [smilie5] била залепена здраво ... шяло да стане много ... към 80 лв. Наско на Дондуков в Сф без да каже за такъв проблем го направи за 30 [smilie3] ... работи и с куриер май ...

Дата:   03-05-11 16:57

Мхм ами ще го видим :) и този. Имаш ли му координати? От още едно място чух за него.

Автор: kkkolelo   
Дата:   03-05-11 18:23

Всъщност под Ген Колев (не Бенковски ...) ... ако тръгнеш от светофара на Чаталджа и Ген Колев към центъра по ген Колев ... там 3-4 пресечка вляво (отдясно ти е Окр б-ца), и пак от лява страна в началото на пресечката - нещо беше ремонт на аудио, фото (оптика) ... т.н

Автор: groshev   
Дата:   03-05-11 18:24

цимерман 58 - сервиз Иванов

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »