Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Гергьовденски фотографски курс
Автор: cecotom   
Дата:   14-04-11 06:57

БГ ПРЕС ФОТО организира на 6,7 и 8 май 2011година тридневен курс за любители фотографи, с представяне на носителите на Голямата награда от конкурсите за репортажна фотография Бг Прес Фото. Водещ лектор Тихомир Пенов. Гост-лектори: Христо Христов, Антон Чалъков, Красимир Свраков , Емилия Маслинкова и основателя на конкурса Цветан Томчев.

Отговори на това съобщение
 Re: Гергьовденски фотографски курс
Автор: Adrnln   
Дата:   14-04-11 16:32

А някой може ли да ми даде подробности за събитието и малко информация за лектора Тихомир Пенов?
Благодаря предварително[smile]

Дата:   14-04-11 16:50

Тихомир Пенов е един от нашите най-добри репортажни фотографи. Учил е в Чехия при проф.Владимир Биргус, печелил е всички български национални награди за фотография, беше фото-острието на БТА дълги години.

Автор: dd5   
Дата:   14-04-11 16:56

[smilie24] за Тихомир Пенов [shtrak]

Дата:   14-04-11 17:02

Профилът на Тихо във Фотофорум е shadow:)

Автор: yakumo   
Дата:   14-04-11 17:18

Ако се запиша на този курс, това означава ли, че ще мога да участвам и в този курс също ?

Или са различни? [smilie3]

Автор: Melania   
Дата:   14-04-11 17:46

Същите са:) Нямам търпение да се запозная с Емилия Масликова. Много ми харесаха нейните снимки от изложбата на Бгпресфото, всъщност тя спечели и голямата награда.:):):)

Дата:   14-04-11 20:19

Ще има теоретични и практически занимания с Антон Чалъков,Христо Христов и Краси Свраков, а присъстващите на курса първи ще видят филма на проф.Кен Кобре(Kenneth Kobre)за работата на фоторепортерите в САЩ. През юли, по покана на БгПресфото, проф.Кобре ще проведе фотографски курс в София.

Автор: melania   
Дата:   15-04-11 10:30

Защо курсът е по време на празници?

Автор: bobonai   
Дата:   15-04-11 13:32

Защото "водещите" празнуват всеки ден[smilie21] [smilie18]

Автор: melania   
Дата:   15-04-11 17:22

Blagodarq za otgovora, ne se bqh seshtala ;)

Автор: nemchev   
Дата:   15-04-11 22:35

на 6-ти съм именяк, на 7-ми съм кум, на 8-ми...на 8-ми не ме търсетете[cool] [cool] [smilie21] [beer]
успех на курсистите[shtrak]

Автор: stoychev   
Дата:   17-04-11 22:24

Не мога да разбера на какво се дължи тази липса на интерес. Не искате ли да се издигнете на по-високо ниво във фотографията? Гост-лекторите са млади, свежи хора, репортерската им работа не е обременена от догми и стереотипи, Тихомир Пенов не го познавам, но съм чувал само хубави (и то много хубави) неща за него, а за Цецо Томчев - кой друг български фотограф три пъти е бил командирован в Ирак от национално издание да отразява войната?
Или уроците по фотошоп в ютуба са по-полезни, а? [smilie18]

Не искам това да изглежда като реклама. Още по-малко искам да обидя някого. Просто недоумявам как може да има толкова голям интерес към пленери с тестове на техника, ядене и пиене, а няма към подобни курсове. Или всички вече са преминали нивото "аматьор" и нямат нужда от обучение. Възможно е...

Може би ентусиастите вече са се записали и не пишат тук, кой знае. [smilie8]

Ще видим какво ще е положението през юни, когато ще идва Кен Кобре. [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   18-04-11 09:37

Дени, аз съм изненадан, че само си чувал добри неща за Тихомир Пенов...,а трябва и да си виждал. Благодаря, че ме споменаваш с добро, но моята персона не е най- значимото нещо в този курс. За курса лично ще дойдат майстори на камерата като Красимир Свраков, Антон Чалъков, Христо Христов и разбира се Еми Маслинкова - mea. Всъщност, аз не съм съвсем справедлив в критиката си към тебе.Ние, професионалистите сме се затворили в изданията и агенциите , за които работим и само една специализирана аудитория от редактори и фоторепортери в пресата и медиите следи и знае за постиженията ни.
Като финал на назидателното ми мнение ще кажа, че този курс може да се проведе при минимален брой от 15 човека. При по-малко желаещи, ние ще върнем депозитите на записалите се и курса няма да се състои.Здраве да е :)

Автор: shadow...   
Дата:   18-04-11 14:59

mai shte e trudno da namerim tuk v tozi forum jelaeshti....praktikata mai gi plashi...kakto i neizvestnoto...vseki si misli che reportajut e lesno neshto...oshte po lesno reportajen portret...ili s edna snimka da pokajesh/razkajesh/ vsichko....

Автор: _viper   
Дата:   18-04-11 15:23

Страхотно звучи курса, предполагам, основната причина да няма интерес са датите, които сте подбрали. Аз не бих могъл да участвам точно, заради това.

Все пак дано се съберат хора и да успеете да го проведете [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »