Автор: vakata
Дата: 25-03-11 12:30
@guesswho - приятелю, мисля, че не си разбрал въобще какво съм използвал за шрифтовете, освен това цитирането на статия от 2009 малко или много ми говори за това колко си напред в работата си (щом това е тя) :)
Мисля, че не тук е аудиторията, пред която да защитавам избора си на технология, библиотеки и тн - ако искаш можем да седнем на по бира - сигурен съм, че доста можеш да научиш :) Самата идеята да използваш графика (или флаш?!) за шрифтове е абсурдна. Да твърдиш, че ще излязат различно също - първо погледни кое как е направено :) Позаинтересувай се от малко по-модерни (и позабравени технологии), прочети малко :)
Преди да коментираш колко книжки съм изчел - ако искаш се позаинтересувай кой съм, какви проекти съм правил и поддържам, колко награди съм печелил, колко статии имам и тн. ;) Не го казвам с лошо :)
Относно критиките - самият Витан пожела сайтът му да е само на български (в което не виждам проблем, особено като се има предвид, че клиентите му са предимно българи). Отново абсурдна идея - ако искаш да зарежем българското онлайн пространство и направо да пишем на латиница?
Също така негова беше идеята снимките от слайдшоуто да не водят наникъде - ако реши да послуша съвета ти (който и аз му бях дал) ще го направим веднага :)
За логото си прав - мой пропуск, но за всичко останало - мисля, че много имаш да учиш :)
Това, че не можеш да говориш с клиентите си е само твой проблем ;) Когато клиента те търси като специалист е твое задължение да му обясниш защо да използва Netscape 4 примерно е недопустимо през 2011, но ти ако искаш - разработи сайт за explorer и netscape 4? Относно конректния проблем имам подозрение какво го причинява, и повярвай ми причината не е в техническото решение, което съм използвал, нито е проблем с определена версия браузър/операционна система. Това е като да ти се оплаче един от посетителите, че монитора му синее и ти да промениш всички цветове, специално за неговия монитор .. или да направиш версия специално за него ... Усещаш ли накъде бия :)
Относно формата - защо да оставя мейла си (бил той и скрит онлайн) след като има форма за контакт ... взимам за пример сайта от твоя профил: http://storm-blast.hit.bg/contact_us.html
Хм ... къде тук е мейла за контакт ...
Други нелогични идеи от wanna-be програмисти няма да коментирам :) Иначе ще се радвам ако се появи колега със смислен коментар.
Поздрави,
Иван
Публикацията е редактирана (25-03-11 12:35)
|
|