Автор: alphatier
Дата: 15-03-11 23:14
след 18-70 има още няколко убити обектива.70-210 beercan-a и той много убит,24-70 2,8 и той,50 на 1,7 пък най-убития от всички.Бях пуснал тема за 70-300 G защото мислех да си го взема,и после на какво да го закача като го взема,на 350-ката ли,или на 450-ката или на а700.И след това да се моля в близките 6 месеца някой да реши да си продаде системата,че белкем излезе някой свестен обектив,че иначе само 18-55 и 18-70 се търкалят в базара.Мен ме влече да снимам wildlife,какво тяло на сони да си взема,поредния пластмасов клонинг с променени цифрички и размер колкото портмонето ми,чаках да изкарат новия а700,сигурно за внуците ми може и да го изкарат,знам ли.И после за стъклата,някоя минолта APO G от 92 година от Ебай на цена колкото чисто ново L стъкло.Просто не мисля,че Сони могат да предоставят за обикновенния потребител,който иска да снима такъв вид фотография,някакво развитие.Ако имах парите да си взимам всичко ново,разбира се че нямаше да сменям системи,а щях само да купувам G и CZ и да ги винтя на а900,ама...
|
|