Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Retouching
Автор: never_there   
Дата:   21-02-11 22:11

Използването на латиница във Фото Форум не е желателно!

Zdraveite,

mnogo riadko pisha pod snimkite si zashtoto v povecheto sluchai niama smisyl, no mislia che ako moga da spra pone edin chovek s tova i go nakaram da se zamisli predi da pishe po tematiko i materii, s koito niamat dopirni tochki -to si e zaslujavalo pisaneto :)

v otgovor na
title: "no name"
comment from: virtus
date: 21.02.2011 19:13

би стояло в пъти по добре с естествените луничките по лицето отколкото след като е играла четката на фотошоп Неразбираемо и за мен неустоемото желание да се прави фалива недействителност

na mnojestvoto drugi ...

http://kristinavphotography.com/ba1.jpg

http://kristinavphotography.com/ba2.jpg

(pyrvata e snimkata predizvikala komentara)
Modela e momiche na 22 godini i vypreki prekrasnoto si izlychvane, niama hubava koja (ili pone tozi den niamashe). Modela e izbran sedmici predi denq na snimkite i v povecheto sluchai nito az, nito grimjorite imame predstava v kakvo systoianie e kojata na koito i da e model. Grijorite biaha edin ot nai-dobrite v okolnostta, hora s koito sym rabotila s godini i problemyt ne e tam. Dori ako momicheto specialno mi se obadi prednata vecher da mi kaje che kojata i e v losho systoianie, v povecheto sluchai az lichno ne moga da promenia nishto -- the show must go on, za klienta, za proekta, za kogoto i da e.

Kogato rabotish s vsiakakvi hora, na vsiakakva vyzrast i vsiakakyv tip, koja, kosa, ochi, usta, nauchavash edno edinstveno neshto -- horata imat ujasno mnogo nedostatyci. Momiche na 17 godini s prekrasna koja, otnema sredno m/u 2 i 3 chasa obrabotka, ne zashtoto az sym reshila taka, a zashtoto tova se iziskva ot industriqta, ot standartite, i t.n.

Moda i reklamata na e realen jivot i ne mislia che niakoi ima namerenieto da gi predstavia za takyv. Ottam nattatyk, mislia che se borim s viatyrni melnici.

Отговори на това съобщение
 Re: Retouching
Автор: chukov   
Дата:   21-02-11 22:13

Хубав ти е ретуша добре е направен и не е прекален според мен

Автор: cicomanco   

Даваш ли уроци?[smile]

Автор: GenaDP   

би стояло в пъти по добре с естествените луничките по лицето

Кви лунички са те патии - то туй живи кратери... [smilie18]

Автор: chukov   
Дата:   21-02-11 22:16

В стила на Гената, добре е китвана мацката

Автор: darksorrow   
Дата:   21-02-11 22:16

ма ти сериозно ли приемаш присърце коментарите на някакъв фотофорумски ник?

пичът очевидно изобщо не е в час, очевидно няма какво да ти даде с коментарите си - ако много те дразни - игнор и забравяш.

ретушът ти е на ниво наистина, не е редови форумски мазалник, браво за което. не се впрягай за такива неща.

Автор: icolin   
Дата:   21-02-11 22:18

Има уникално ухо :) Не го казвам като подигравка .. мн хора ще си помислят точно това!

Автор: icikonti   
Дата:   21-02-11 22:22

Ебаси звяра...!

Автор: sirkhann   
Дата:   21-02-11 22:23

Снимката и ретуша са прекрасни, но и мен ме подразниха луничките по тялото. Просто си личи къде свършва фотошопа... Но и така си е супер [smilie24]

Автор: muu   
Дата:   21-02-11 22:24

добър е ретуша, макар да се получава малко "дигитално"... но за този тип фотография това е "нормално" . аз обаче бих намалил малко контраста на повърхноста на бликовете върху кожата. точно те карат снимката да е толкова дигитална на вид. [smilie24]

Автор: dismis   
Дата:   21-02-11 22:25

И на мен ми допада ретуша :) и много ми се иска да мога и аз толкова майсторски да се справя с подобна задача.
За ухото.. аз днес правех една дамска глава (скулпторка) и точно това ухо се опитах да интегрирам .. радвам се много че на някой друг му е направило впечатление :)
Благодаря за темата NeverThere

Автор: never_there   
Дата:   21-02-11 22:53

Blagodaria, no az znam na kakvo nivo e retusha mi :)

Ideiata mi beshe ako moga da dam edna nova gledna tochka na nikoi ot horata tuk, koito iavno imat strast kym oceniavaneto i vyzpriemaneto na fotografiata. A tia e tolkova razlichna vyv vsichkite si formi i prednanzchanie, che slaganeto na obsht znamenatel e nevyzmojno.

Mislia che ako niakoi imka strast kym "istinskite" neshta vyv foografiqta, to toi trudno shte vyzprieme tematika kato "rekplama" na primer. Ako ne mojesh esteticheski da vyzpriemesh i ocenish tazi tematika ( napylno normalno, vse pak vseki ima svoi vkus), togava kakyv shte e kriteriat za ocenka? :)))

Eto edna snimka na 17 godishno momiche s edna ot nai-perfektnata koja, koioato az lichno sym vijdala. Snimkite biaha ot tipa "ne nosia grim," no, razbira se, s grim (farmaceftichnite kompanii mnogo gi haresvat taka :) Tova e bez retush, direktno ot camerata

http://kristinavphotography.com/sample1.jpg

Tuk sa mestata, koito klienta shte iska napraveni idealni..

Nikoi ne priema kosymchetata (tuk im se kazva "peach fuzz" i moje bi malko hora predpolagat, no te sa edni ot nai-baveshtite v obrabotkata.

http://kristinavphotography.com/sample2.jpg

Vejdata nai-verotano shte tribva da se opravi kato forma. Malkata igria na svetlana i senka pod okoto shte tribva da se omekoti. Malkite brychici v strani ot okoto ili shte iskat da se mahnat i omekotiat...v povecheto sluchai mahnat, osven ako obekta ne e ochevidno na 40+ godini, v koito sluchai samo shte se omekotiat. Kojata ima za chistvene ot vsiakakvi chastici.

http://kristinavphotography.com/sample3.jpg

Ustara ima dosta za izglejdane - puknatinite da se mahnat, a zadyrjaneto na estesveni blikove v ustinte e dosta telikaten proces.

http://kristinavphotography.com/sample4.jpg

Публикацията е редактирана (21-02-11 22:58)

Автор: muu   
Дата:   21-02-11 23:08

кирилицата. прекалено е вече... долу в дясно под карето има бутон - ако липсва кирилица на компа.[smilie2]

Публикацията е редактирана (21-02-11 23:16)

Автор: siluet23   
Дата:   21-02-11 23:14

Най мразя в тая държава за един да може а за друг да не може .....ако беше някой новобранец в форума и ако беше пуснал дори и едно изречение на латиница до сега да го бяхя изали с парцалите ..обаче щом си отвърден фотограф нема грижи ..
големи сте мишчици ..и чакам някой да ми се обоснове защо тази тема се толелира а други не ...

мушмуроци ...защитници на българския език ...каде сте ..що се криете сега ..що не се подигравате на авторката ..що не давате квалификации като неграмотност и като неуважение към форума ....що бе кажете

шматки [smilie23]

Публикацията е редактирана (21-02-11 23:16)

Автор: harvester_vn   
Дата:   21-02-11 23:30

Не е само щото е "утвърден фотограф", а и щото е мацка [smilie7]

Автор: Alex-dan   
Дата:   21-02-11 23:32

Не се вързвай, ок са нещата, просто на първата снимка тялото контрастира малко с лицето и затова подвежда... Иначе от познатите ми, които съм снимал дори и момичето с най-идеалната кожа от всички, пак има нужда за пипване тук-там, което се изразява най-много в махането някоя бенка, но снимките и винаги стоят все едно са много обработвани и никой не ми вярва като кажа, че не са :) Изобщо разбирачи всякакви :))

Автор: Alex-dan   
Дата:   21-02-11 23:37

siluet, много си се разпалил нещо пак, яд те е май на форума като гледам. Малко хора с Пентакс щото са, що ли [smilie18] Не е хубаво за здравето толкоз нерви [smilie21] Бтв, мен не ми пука кой на какво е писал, работата е там, че на тия с латиницата това обикновено даже им е най-малкият проблем. [smilie3]

Публикацията е редактирана (21-02-11 23:42)

Автор: GOSPODIN   
Дата:   21-02-11 23:46

never_there, a ужасно разширените зеници?
Такива се получават, когато ходя на офталмолог за определяне на диоптъра и ми слагат капки за разширение на зениците.

Автор: n1x0n   
Дата:   21-02-11 23:51

Аз пък мразя свити зеници... винаги гледам пилотното да е по-слабичко, когато снимам портрети.

Автор: XiZoR   
Дата:   22-02-11 00:19

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: siluet23   
Дата:   22-02-11 00:23

Alex_dan пии си лекарствата и лягай ...от комплекси пак на марки ще го избиеш ..ясен си ми ...
голема работа си [smilie24]

Автор: chipsy   
Дата:   22-02-11 00:37

never_there , сега и ако пуснеш един tutorial kak го правиш всичкото това цена няма да имаш [beer]

Дата:   22-02-11 00:43

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: chipsy   
Дата:   22-02-11 00:47

XiZoR написа:

> Shto pa she puska tutorial ve, ebahti naglite,
>
> Vzemete se nauchete, keleshi[smilie23]

Пий една бира и се успокой малко

Дата:   22-02-11 01:04

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »