Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Фотоапарат на изплащане?
Автор: etto   
Дата:   16-02-11 14:34

Здравейте.И така много съм навит да си взема Nikon D90...и си спомням ,че във Фотосинтезиса преди имаше и опция за изплащане..,но сега вече гледам ,че нямат за съжаление..да ми предложите някой качествен магазин с опция за изплащане ?

Отговори на това съобщение
 Re: Фотоапарат на изплащане?
Автор: vekov   
Дата:   16-02-11 14:42

Фотосинтезис си предлагат на изплащане - към Пощенска банка или UniCredit. Имаш предвид към тях да си го изплащаш и да не се обвързваш с банки ли?

Автор: yakumo   
Дата:   16-02-11 14:49

Имат си я опцията, можеш да кандидатстваш за кредита и онлайн

Автор: cicomanco   
Дата:   16-02-11 14:52

Къде пък си го гледал това....[smilie11]
Има си изплащане...

Автор: bordon   
Дата:   16-02-11 14:59

То и в Павилиона има възможност за изплащане.

Автор: groshev   
Дата:   16-02-11 15:16

Аз в Павилиона съм си вземал на изплащане през Уникредит, много бързо стана - доволен съм!
[beer]

Автор: bordon   
Дата:   16-02-11 15:25

[beer]

Автор: eewf   
Дата:   16-02-11 16:33

Взимай го през Уникредит. Няма скрити такси и комисионни. Коректни са! През интернет не те съветвам да кандидатстваш за кредит... [smilie25]

Дата:   16-02-11 16:45

Ми гледах,сега ще направя скрииншот..надявам се да мога да сложа линка в този пост:
http://www.prikachi.com/images/330/2991330r.jpg Значи цената я пише само в листата със фотоапарати..но преди си спомням ,че пак там пишеше и цените на изплащане за 12 месеца..сега пише само основната цена,а в "повече информация" даже и това не пише.Аз може да греша,моля поправете ме. :)

Автор: dinkoff   
Дата:   16-02-11 16:54

Телефона за това е измислен. Звънни им. Не хапят. [shtrak]

Автор: Suggs   
Дата:   16-02-11 21:48

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/fciq4044.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2011-02/iebe8566.JPG

http://photo-zona.net/images/user63227/album20829/large/1297885640_dnwr1601_2011-02-16_214528.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2017-02/xqqj9810.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2011-02/vwta9013.JPG

http://photo-zona.net/images/user63227/album20829/large/1297885642_lrnp1002_2011-02-16_214546.jpg

Дата:   16-02-11 23:12

Да и аз в последствие го видях това..излиза само ако намериш апарата в резултатите от търсачката..,а не в каталога.. Мерси все пак :)

Автор: eewf   
Дата:   17-02-11 07:32

Отиди в карфур и питай дали могат да ти го доставят там. Уловката е, че Уникредит са пуснали промоция само за там - 0% лихва...[smile]

Автор: asahi   
Дата:   17-02-11 10:29

Не мислете, че Уникредит не си взима лихвата. Търговецът я плаща под някаква форма.

Не бих си купил фотоапарат на изплащане ако ще го ползвам само за фън.

Дата:   17-02-11 12:46

Еми мисля ,че трябва да снимам с нещо различно от Сапунерка на Канон от преди 8 години или Нокиа 5800 ,за да направя достойни снимки за кандидатстване в натфиз..или поне да се запиша при трейман..

Автор: mikino   
Дата:   17-02-11 14:00

Уф, абе това на изплащане не е далавера. Компа го взех на изплащане и това ми беше грешката, от 1500лв. реална цена аз плащам 2200[smilie23]. От тогава се зарекох, никога кредит!Вярно, че човек трудно може да събере парите кеш, но пък кефа е голям[smilie5] Аз лично събирах почти година, за да си купя офотоапарата. Голям кеф бешев магазина, като кеших парите и си взех машинката и знам, че не дължа никому нищо. Още повече, като се сетя как кътах парите и не смеех да ги пипна[cool] След толкова време търпение и чакане, просто усещането е върха[shtrak]
Успех на теб и пожелавам леко изплащане на кредита, ако го правиш![beer]

Дата:   17-02-11 14:21

Миии да ако го взема на изплащане ще ми излезне околооо 200 лв от горе..но пък не знам кога ще ги събера..сега имам 500 лв..остават ми 700..ако събирам по 300 на заплата след 2,3 месеца ще мога да си взема..а на ми се чака..понеже искам да щракам..искам да му счупя листенцата на затвора от щракане.. (rofl) :D

Автор: yavorberov   
Дата:   17-02-11 14:26

Уловката на лизинга е в неправилното смятане на оскъпяването от страна на клиентите. Повечето хора гледат лихви, такси и прочее, а не вземат да сметнат вноските за да видят колко реално ше платят. Аз лично съм най-доволен от една схема на Уникредит , която е 1+10 вноски. Една първоначална и десет месеца след това по 1/10 от цената на етикет. Тоест ако нещо е 500лв става 50+500=550 = 10% оскъпяване. Не правя реклама на банките, но трябва да се смята стойността на вноските по броя им. Аз лично ги ползвам такива схеми защото иначе за това, за онова и парите си хвърчат, а не мога да скътам достатъчно бързо, за да си свърша работа.

Автор: TheBossBG   
Дата:   17-02-11 15:42

Защо не теглиш парите направо от банка? Аз по нова година теглих 3000 лв. за една година от ПИБ. Сега плащам по 268.56 на месец или 3222.72 за 12 месеца + 40 лв. такса проучване и 30 лв.(1% годишно обслужване). Общо ще им платя 3292,72 лв., което е под 10% годишна лихва. Мини през някой клон и поискай да ти направят предварителна оферта! БЕЗЛАТНА е!

Дата:   17-02-11 15:59

едва ли ще ме одобрят..аз съм на 18 и работя на безсрочен договор..Ще ида до скай сити(фото синтезис) да видя точно как стоят нещата.. :)

Автор: valen_tin   
Дата:   17-02-11 16:12

безсрочен? ... че какъв е проблема тогава.

колкото ще те одобрят за потребителски, толкова и за уникредит лизинг ...

абе защо не си вземеш втора ръка другия месец?

Дата:   17-02-11 17:07

ми и аз мислех за 2ра рака..ама искам да е на макс 7к и да няма драскотини и други повреди..все пак си давам пари.. и така всеки ден преглеждам офертите в раздел "базар"..аз така или иначе парите ще ги получа хмм кум средата на март месец мисля..и така общо събрани ще имам към 860 лв.Поне така си мисля де :) Благодаря за съвета..имам го впредвид :)

Автор: valen_tin   
Дата:   17-02-11 19:44

на 7К какво ... цикъла на картата ли? щото 7 К снимки с нов апарат заминават за 2 седмици ...[smilie18]

Автор: deus_ex_machina   
Дата:   17-02-11 20:04

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   17-02-11 20:37

въпрос на шанс брат :D Айде 10 макс :)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »