Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблем с 16:9 във VIMEO?!
Автор: sValio   
Дата:   15-02-11 21:30

Здравейте ,посъветваха ме да попитам тук, макар да са повече фотографи!:)Снимам със любетелска камера Sony HDR-TG3 и обработвам със Sony Vegas.До скоро когато качвах готово клипче във VIMEO си беше широкоекранно, а сега ги качва тясни...във YOUTUBE са си добре...не съм пипал настройките в Sony Vegas и не мога да разбера какъв е проблема[smilie11] Ще съм благодарен, ако някой ми обясни като на аматьор![smilie10]http://vimeo.com/13228769

Отговори на това съобщение
 Re: Проблем с 16:9 във VIMEO?!
Автор: playan   
Дата:   15-02-11 21:33

Погледни отново настройките си, най-вероятно в Сони Вегас, тъй като видеото ти вместо с резолюция 1280х720 е с резолюция 1280х960.

Автор: sValio   
Дата:   15-02-11 21:42

Благодаря, ще погледна, но все пак имам нужда от повече подробности!Ако ползваш същата програма конкретизирай кой формат да избера точно, защото има много и не мога да се ориентирам[smilie11]

Автор: next_time   
Дата:   15-02-11 22:34

А защо не го поканиш на кафенце да ти настрои програмата.Супер конкретизиращо ще е.
Мързел.
[ezik]

Автор: playan   
Дата:   16-02-11 08:16

Render > mp4 формат, за предпочитане Sony MP4 но може и с Main Concept mp4 > 720p 25p

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »