Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сайт на Gala Rizzatto
Автор: jarjar_   
Дата:   28-01-11 16:35

Всъщост, не знам точно като какъв сайт да го представя, та направо - това е сайтът на певицата Gala (Gala Rizzatto). В него има доста снимки, които ми харесват (категория Foto). По принцип не ми е фаворит такъв стил музика, но харесвам и някои песни, а пък жената Гала, направоооо.....хм, меко казано ОБОЖАВАМ (особено с дълга коса). Освен като певица, Гала се занимава още с Фотография, Хореография, и др. Информация - Тук .

П.П. Както казват феновете на Гала: Единственото по-добро от Гала , е танцуваща Гала. Е не мога да не се съглася с тях! Ето и един клип .

Отговори на това съобщение
 Re: Сайт на Gala Rizzatto
Автор: marchello   
Дата:   28-01-11 16:39

аа амного приятно парче ... тя едно време беше се прочула с free from desire, нали[smilie8]

ама темата май е за зоната [smilie21]

Re: Сайт на Gala Rizzatto
Автор: jarjar_   
Дата:   28-01-11 16:49

Не знам, защо да е за зоната, все пак в сайта и(към, който има линк) има над 50 фотографии за разглеждане(някои доста хубави според мен). Ама, ако е за зоната, нека администраторът, да премести темата. [beer]

Публикацията е редактирана (28-01-11 16:57)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »