Автор: vdm57
Дата: 16-12-10 10:44
Благодаря на всички, които писаха мнението си! Бе много полезно за мен!
Въпроса ми беше предизвикан от съмнение в "разумността" на купувач "посредник", който след писмено разяснение(Л.С.), че това е окончателното предложение по цена ми се обажда по телефона и продължава да ме изнудва за намаляване на цената, според мен без никакво основание.
По-късно по неговите писания се оказа, че посредничи на "купувач мангал", което ме успокои, че правилно съм предложил (ПИСМЕННО) гаранция (разходите по връщане за сметка на купувача писменно потвърдени) да нямам излишни разходи, ако стила на изнудване или необоснован отказ продължи! За отказа му от сделката даже и му благодарих писменно! Не бих се опитвал да се застраховам за излишни разходи, ако имам съмнения, че тайничко крия някакви недъзи на стоката и се страхувам, че купувача ще има основание да я върне...
За самия посредник купувач Е и мнението ми, че сваляне на цена на една стока се прави, НЕ ЗАЩОТО купувача е мангал и иска по-ниска цена, А ЗАЩОТО стоката има недостатъци; продавача е притиснат финансово ИЛИ ДРУГИ РАЗУМНИ ДОВОДИ!!!
|
|