Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 КОНКУРС ЗА ХУДОЖЕСТВЕНА ФОТОГРАФИЯ НА ТЕМА „МЛАДЕЖТА В СЕЗОНИ”
Автор: BirdOfPray   
Дата:   15-12-10 11:17

МИНИСТЕРСТВО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, МЛАДЕЖТА И НАУКАТА

по повод Международната година на младежта 12 август 2010 – 12 август 2011

обявява

НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ХУДОЖЕСТВЕНА ФОТОГРАФИЯ НА ТЕМА „МЛАДЕЖТА В СЕЗОНИ”

1. Условия за участие:

Право на участие имат любители и професионалисти фотографи на възраст до 29 години;
Допускат се до 3 цветни снимки от всеки участник;
Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG и да са направени след 12 август 2010 г.;
Участниците в конкурса да посочат в заявлението (изтегли ТУК ): трите имена, година на раждане, телефон, адрес, e-mail и заглавие на фотографията;
Фотографиите да се изпращат на CD диск и на физически носител /фотографска хартия/ в размер 20 х 30 см, като на гърба да бъде посочено заглавието и датата;
Участникът в конкурса трябва да гарантира, че е носител на авторските права и на правата за публикация на творбата, както и че освобождава Министерството на образованието, младежта и науката от всякакви претенции на трети лица, свързани с използването на творбата за промоционалните цели на конкурса;
Участникът в конкурса предоставя на Министерството на образованието, младежта и науката правата за публикация на творбата, с която участва;
Министерството на образованието, младежта и науката си запазва правото да не допуска в конкурса снимки, които не отговарят на темата на конкурса или влизат в противоречие с общоприетите морални норми.

2. Критерии за оценка:

Интерпретация на темата;
Оригиналност на творбата;
Яснота на посланието;
Способност да се ангажира вниманието на зрителя.

3. Награди – парични и предметни:

Ще бъдат присъдени първа, втора и трета и до три поощрителни награди;
Наградите ще бъдат връчени на Международния ден на младежта – 12 август 2011 г.;
С наградените и други избрани фотографии ще бъде организирана изложба.

4. Срок за изпращане на фотографиите:
най-късно до 1 май 2011 г.

5. Адрес за изпращане на фотографиите и попълнената форма за заявление за участие в конкурса:

Министерство на образованието, младежта и науката
Отдел „Протокол”, /За фотоконкурса „Младежта в сезони”/
Бул. „Дондуков” № 2 А
1000 София

За повече информация: тел. 02/ 92 17 733, 732, 688; e-mail: protokol@mon.bg

Пфуууу.... Баси гадната дискриминация по възраст!!! ....до 29 години;

Отговори на това съобщение
 Re: НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ХУДОЖЕСТВЕНА ФОТОГРАФИЯ НА ТЕМА „МЛАДЕЖТА В СЕЗОНИ”
Дата:   15-12-10 11:19

Ей.... забравих - линк към официалната страница на МОНМ.

Re: КОНКУРС ЗА ХУДОЖЕСТВЕНА ФОТОГРАФИЯ НА ТЕМА „МЛАДЕЖТА В СЕЗОНИ”
Автор: fotorafi   
Дата:   16-12-10 02:13

Не се прави така: първа, втора.... какви са наградите? Може първа награда да е снимка с министъра...втора със секретарката му...

Дата:   16-12-10 11:10

АМИ до преди две години бяха парични наградите на подобни конкурси организирани от това министерство.... и ги казваха предварително какви са... (100 лева, 500 лева).
Миналата година нямаха никакви фотографски конкурси и календари даже не направиха - явно по финансови причини пасуваха.
А сега - направили конкурс, само за наградите пасуват и не дават предварителна информация - щото до другия август знае ли се каква ще е хавата и изобщо дали ще имат финанси за такива дейности.... не се знае...
[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: GOSPODIN   
Дата:   16-12-10 22:56

Съобщението е маркирано като спам

Автор: Daniell   
Дата:   04-01-11 10:44

малко объркваща тема, за тези които ще частват мога да кажа, че ние младежта сме отегчени през всички сезони освен лятото, като не сме на даскало :D [smilie5]

Автор: Lalinda   
Дата:   04-01-11 11:36

Човек, който е бил младеж не съвсем отдавна, би помислил, като ви чете неграмотните словоизлияния, че изобщо не ходите на "даскало".

Ако наистина сте отегчени през всички сезони, просто го покажете, вкл. на министъра.

Иначе онова "яко е да си тъп", жестоко формулирано от ваш връстник, ми се стори сполучливо наблюдение.

Вероятно би могло да бъде и показано, с известно отстранение или поне чувство за хумор...

Успех на участниците.
[smilie24]

Е, лично аз бих очаквала от конкурсните кадри нещо повече от полуоблечени/полусъблечени девойки с развети коси/поли из цъфтящи ниви, край морския бряг или пък омотани в едроплетени шарени шалове и раирани многоцветни чорапи насред вихър есенни листа, нито пък анорексични скейтбордисти с увиснали дъна на панталоните пред графити... Общо взето, публиката е претръпнала от подобни неща (струва ми се).

Автор: CanoniO   
Дата:   04-01-11 11:51

бе не е ли умиляващо, не ми го хвали хич...

Автор: Daniell   
Дата:   04-01-11 22:00

сори за грешките Lalinda обаче аз в 9 клас не съм имал нито един час по българси, само литература, сега съм 10 и пак същата история. Знам че правя грешки но ко да напрая като тетрадката ми по БГ има само имената ми написани в нея?

Дата:   06-01-11 18:19

АМИ участвай в конкурса - щом си 10 клас (Право на участие имат любители и професионалисти фотографи на възраст до 29 години)

А правопис можеш да изучаваш самостоятелно - при наличие на желание [ezik]

Дата:   19-01-11 16:25

[shtrak] [smilie7]

Автор: Ivo55   
Дата:   19-01-11 22:44

Даниелчо,не ти трябва правописът! Зяпай Слави и "Комиците" и да не ти пука! Те са ти достатъчни, като гледам...[smilie5] А до VIII.клас учил ли си?![smilie11]

Дата:   16-02-11 10:37

МЛАДЕЖИТЕ снимат ли....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »