Автор: 2metraninja
Дата: 03-12-10 10:54
Колеги, имам един таблет Уаком интуос2 дето ми прашасва на бюрото, и единствената причина да не го ползвам е че писалката му нещо не ми допадаше - върха й беше такъв, дето потъва - най- вероятно да симулира нива на натиск, предполагам че за хора, които рисуват това е супер, но на мен ми трябва за по- техническа работа - примерно тифец. Не знам дали от писеца беше проблема или от самата писалка, но писеца го изгубих, а писалката успях да я задръстя с нещо и понеже не се разглобява (отлята е цяло парче пластмаса), реших да си потърся нова писалка.
Мисля си че писалка с абсолютно твърд връх би ми вършила чудесна работа. Някой ползвал ли е различни видове писалки и дали между тях е имало такава с твърд връх.
Евентуално къде мога да разгледам различни писалки и върхове, да пробвам да открия това, което ми трябва за моята специфична работа?
Питах тези от Мост, защото видях че предлагат цялата гама на Уаком, обаче с такъв отегчен и отчаян глас след първоначалното протяжно "ДААаааа..." по телефона един чичка ми обясни че нямало такива филми - или да съм си купел таблет, или не могат да ми помогнат :)
|
|