Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Samyang 85/1.4
Автор: boris_urumov   
Дата:   26-11-10 20:23

Някой да има впечатления от този обектив/да го е ползвал или да го има??? Искам да чуя мнения за качество острота фокус ... и т.н. (четох ревюто във фото-форум и днес го изпробвах но искам и мнения от хора, който са го ползвали или го ползват от повече време)

благодаря предварително

П.С. темата е отворена за спам, на мене не ми пука за него... [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Samyang 85/1.4
Автор: da.fo   
Дата:   26-11-10 20:40

Аз го имам - страхотен е за парите си но човек не трябва да очаква бързина с MF обектив било и да потвърждава фокуса с тела над D 200 при Nikon [smilie3]

Автор: boris_urumov   
Дата:   26-11-10 21:02

a иначе как е МF и остротата на ниво ли?

Автор: Giorgio.K   
Дата:   26-11-10 22:03

Писа се вече за този обектив и се поспами доста .. потърси старите теми, но по-добре потърси коментари в нета. Аз го ползвам от няколко месеца /версията с електроника/, обектива е направо фантазия, препоръчвам го безусловно.

... а сега ще наскачат тези дето снимат /или им се иска да снимат/ с по-фирмените аналози за по 2-3 хил.лева и ще ти кажат какъв боклук си тръгнал да купуваш ... [smilie18] , не им вярвай

Дата:   26-11-10 22:20

Ето тест и особенно на 8ма страница , където е сравнен с други аналози [smilie10]

Автор: Батко   
Дата:   26-11-10 23:23

Като си изплатя 35 милиметровия, точно този ще си взема! Ако самянг бяха изкарали по-рано 35 милиметровия, нямаше да потроша толкова пари, ама не ме разбирайте погрешно - не съжалявам, ама хич!

Автор: BirdOfPray   
Дата:   26-11-10 23:36

Аз пък си взех Samyang 14/2.8 и също съм доволен!

Автор: pc_genius   
Дата:   27-11-10 00:22

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Lupus   
Дата:   27-11-10 11:29

BirdOfPray: как се държи на кропка (Сам 14мм)? Аз отдавна го обмислям този, но все още не мога да се реша.

Дата:   27-11-10 12:07

Предната тема по въпроса

Автор: BirdOfPray   
Дата:   27-11-10 13:25

АМИ предполагам ще се държи прекрасно на кропка - след като на 1Ds се държи добре - обаче аз не съм го слагал на кропка и не мога да ти кажа за сега.
ЩЕ го пробвам някой ден на 500Д да видя как е за фото и за видео... ама за кропка - може да помислиш дали да не си вземеш и Samyang 8mm F/3.5 Fisheye

Автор: Lupus   
Дата:   27-11-10 16:08

мерси ... имам я фишката, но е прекалено крива за нещо по-сериозно. Като го пробваш на 500д се обади :)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Албум преди 6 часа
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: