Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Софтуер за обработка на видео...идеи!?
Автор: uglyipl   
Дата:   11-11-10 11:27

Здравейте,
Нуждая се от софтуер за обработка на видео, което е свалено в .mts формат от камера Сони. Свалил съм всички папки, които бяха в камерата, а нея самата съм я върнал на притежателя и. Искам да направя DVD, но програмата, която ползвах не се справи добре- (MTS to DVD convertor), когато се движат обектите в кадър, се получават вълнички. Помолих в едно студио да ми направят ДВД, но ми казаха, че искат камерата, а аз няма как да я вземе пак....
Моля, дайте някакви идеи.

Отговори на това съобщение
 Re: Софтуер за обработка на видео...идеи!?
Автор: dashikov   
Дата:   11-11-10 12:02

сони вегас съм ползвал

Автор: pch_bg   
Дата:   11-11-10 12:20

Corel VideoStudio Pro Χ3

Автор: seal   
Дата:   11-11-10 12:30

Xilisoft Video Converter

Автор: Батко   
Дата:   11-11-10 13:16

Слушай dashikov: свали си Вегаса!

Там си има готови темплейти и така да се каже вълнението ще се успокои, все едно си правил с Шопа изкуствено отражение [smilie3]!

http://photo-zona.net/images/user64321/album23935/large/1289474058_tsfe3605_Settings_m2t.jpg

[smilie7]

Дата:   11-11-10 13:38

Благодаря за предложенията, вероятно ще пробвам с продукта на Сони първо, нали камерата беше Сони и ще видим дали ще се получи. Сони Вегас изисква ли инсталирането допълнително на кодек пакети или поне на ffdshow..!?

Автор: da_durty   
Дата:   11-11-10 14:19

Ако ще е само конвертиране и аз давам глас за Xilisoft.
Много пъти ми се е налагало от един в друг формат и то все редки формати и го препоръчвам горещо. Мята ги много бързо от който и да е друг софтуер. Виж сега ако ще редактираш - вегаса да, на Cyberlink някой от продуктите, премиера на Adobe... има бол.

Автор: ivodam   
Дата:   11-11-10 14:39

Аз съм си свикнал от видеокамерата с Пинакъла да си правя клипчетата, а от последната версия вече поддържа и видеото на Канон ДСЛРите, така че пълен кеф.

[smilie7]

Автор: mp5patriot   
Дата:   11-11-10 14:45

вълнички или хоризонтални линиии? виж дека е опция-та за интерлейсинг... трябва да се сложи на прогресив скан

а за софтуера Xilisoft-а ще ти свърши подобра работа ако е само за това :) Сони-то си е за видео монтаж :)

Автор: MARLOV   
Дата:   11-11-10 16:54

[smilie24] Corel VideoStudio Pro Χ3[smilie24] [smilie24]

Автор: Jorry   
Дата:   11-11-10 20:13

Аз пък предлагам да си свалиш Adobe after effects и да видиш кое повече ти допада. За After effects има много повече уроци , които са наистина качествени и са правени от професионалисти. Аз лично предпочитам After effects ,защото мисля ,че интерфейсът е по подреден и удобен за навигация и ако работиш с Photoshop ще разбереш програмата много лесно.

Автор: emo99   
Дата:   11-11-10 22:56

Jorry -човека пита за видеообработка,а не за ефекти. АЕ се използва само за ефекти и иска доста силен комп. и много рам. Форумци с 8ГБ рам имат проблеми при правенето на сложни ефекти . Така ,че не обърквай човека излишно.

Автор: guben   
Дата:   12-11-10 10:11

Тия от студиото са искали камерата за директен презапис на външно двд. С камерата е имало софт някакъв който може да се изтегли, защото няма файда да снимаш с висока резолюция и да конвертираш на двд качество.

Дата:   12-11-10 10:46

Благодаря на всички за идеите. Все пак се спрях на Вегас Про. Отне ми малко време, да се ориентирам...кое, къде и как, но все пак в крайна сметка получих това, което исках. Да, прави сте, че няма много смисъл да снимам в FullHD и да конвертирам в ДВД формат, но родителите и някой приятели, не могат да използват нещо друго, като носител, освен ДВД.
Приятен петък и приятни почивни дни.

Автор: Gaijin   
Дата:   12-11-10 11:08

Не ги слушай има смисъл!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »