Автор: stefanstoianovitch
Дата: 09-11-10 19:46
аз отдавна само гледам сеир и не се обаждам ,но нека само да споделя нещо и то без да се хваля...снимам главно студийно м/у 500 и 1000 снимки на ден.снимах допреди 1 год с пентакс к10д на които му направих близо 800 000 кадъра,без никакви проблеми!!! впоследствие го изтървах и му счупих дисплея...минах на к200 ,който също е на много повече кадъра отколкото вие можете да направите с вашите прехвалени апарати ,които дори немогат да направят същата картинка след многобройните тестове ...който е ползвал пентакс просто знае за какво говоря ,но всичко това със старата ссд матрица . вярно е ,не е за всеки ,фокуса е мъка , шум колкото си искаш,но за мен по-добър студиен апарат просто няма. най-много ме радва в пентакс прецизното определяне на белия баланс. сега знам че все ще се намери какво да натоварите отгоре ми ,защото този сайт отдавна загуби стойност за мен като такъв ,поради хората които се подвизават в него и само чешат езици ,а не снимат ... несъм някой хейтър ,които ме познава може да го потвърди ... просто пожелавам на всички успех и просто да снимат ,а не да се задълбочават в излишни спорове от сорта на "мерим си ги" :)
|
|