Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Olimpus T100 Мнение от разбиращи
Автор: zomb1   
Дата:   07-11-10 17:27

Здравеите харесах си Olimpus T-100 и искам да попитам дали е хубав.12МП,ифро стабилизатор.... ви ще видите.не е скъп 160 лв но искам да попитам дали си заслужава да го взимам.Фото Любител съм,не ми тряя за професионални снимки :) нече става с този но както и да е.

Отговори на това съобщение
 Re: Olimpus T100 Мнение от разбиращи
Автор: discomaniac   
Дата:   07-11-10 17:32

В нета има мнения на хора които казват,че не изглеждал добре и не бил от най-качествените сглобки,но правел много хубави снимки,бил надежден и имал доста полезни функций.

Най-добре потърси хубаво в нета ревюта,мнения,снимки от апарата,и в youtube има клипове за апарата-виж си хубаво и после решавай дали си струва.

Публикацията е редактирана (07-11-10 17:36)

Дата:   07-11-10 17:39

Бе аз съм работи лвъв Техномаркет минали сами доста апарати през ръцето но като неразбирам много незнам,както и да е.Аз мисля преди да го взема да направя 1-2 снимки да видя.но прегледамл съм ревюта и ми се струва добре.

Автор: surg   
Дата:   07-11-10 19:30

принципно в тоз ценови клас няма какво да питаш толкоз, взимай на харесване на външен вид....
за тия пари толкоз...
ако искаш възможно най добрият за малко сравнително пари, си купи най евтиният канон който можеш....и неможеш да сбъркаш
в случая гледай за Канон серия А 470 още ги има тук там, снима страхотно...А 480, и текущият А490 са най евтините канони към момента

Автор: pbg   
Дата:   07-11-10 19:38

За любител става. За парите си имаш апарат с литиево-йонна батерия, работи с SD карти, които са по-евтини от xD картите на повечето други Олимпуси. Иначе евтините Канони наистина са най-добрия вариант по отношение цена/качество.

Дата:   08-11-10 14:06

значи да погледна какви Канони има.

Автор: tvk75   
Дата:   08-11-10 22:32

ами не,за 160лв Канона едва ли ще снима по-добре [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »