Автор: pepi34
Дата: 25-10-10 14:30
Асахи , а защо да не изказвам такава нетърпимост?Аз ще бачкам и ще плащам данъци, а тия ще лежат на помощи, не си плащат ни тока ни водата, нито билетчетата за градски транспорт, нито нищо и аз трябва да ги търпя?От къв зор бе Пич?Когато в Каменар - Варненско имаше рота на вътрешни войски, бяха кротки като агнета и си бачкаха, а сега се множат като хлебарките и ние трябва да ги храним.Ако така продължава, просто ще спра да си плащам данъците и ще мина и аз в сивия сектор, за да знам поне , че парите ми не отиват при тях и при други крадци, макар и не мургави.И на всичкото отгоре, ще влязат в едно училище посред бял ден и ще набият най-безнаказано до смърт едно момче, просто ей така за спорта, защото негов приятел е обидил някакъв, като му е казал мръсен циганин.Това вече няма търпимост брат.А въпросното момче едвам го спасили, живее с майка си и няма пари за следоперативна рехабилитация.Защо да не му се помогне.Наскоро тук се търсеха по 20л кръв на ден пак за Варна.Защо да не се помогне.Кайто може и има желание - какъв е проблема?
|
|