Автор: uponone
Дата: 26-09-10 21:30
Това ще ми е първи DSLR апарат и всичко ми е тъмна индия. Спрял съм се твърдо на Никон, но точня модел не мога да го избера тъй като не съм запознат. Не мисля да ставам супер професионален фотограф, затова ви питам да споделите малко компетентни мнения. Идеята ми е дали тялото всъщност е толкова важно. Има ли значение дали ще се ползва тяло за 1000, 1500 или 2000лв... ако обектива е много добър. И ако има съществена разлика м/у двата модела моля да ми споделите. Разгледах и D7000, който очевидно е добър (доколкото разбирам), но и неговата цена в сравнение с горепосочените модели е двойна. Твърдо ще е един от трите модела тъй като 5000 и 3100 са в един ценови клас, а 7000 е най-новото на пазара в малко по-горния клас. Главно ме интересува разликата сравнението м/у апаратите в заглавието, иначе знам, че повечето хора тук ще препоръчват 7000. Да... по-добър е от другите два... НО има ли смисъл новите екстри в сравнение с двойната цена? Благодаря предварително на всички, които ще си направят труда да ми споделят съвети, а останалите просто да се сетят, че и те не са се родили научени. :)
|
|