Автор: pepi34
Дата: 24-09-10 20:01
Сети се църквата нещо да прави, по добре късно отколкото никога.Но за съжаление, едва ли това е правилното решение, защо насилствено да се учи религия, нека да е пожелание, но дате заинригуват някакси, а дотогава да видят къде са им грешките.Но докато църквата се управлява от група дърти крадливи разбойници, да не се надяват на кой-знае какво разбиране от обикновеното население.И за да няма подскачания по моя коментар, на всички които не го одобряват - повярвайте ми доста съм в час.Не може да търгуваш с църковни имоти, половината владици да са обратни, другата половина да държат църковния бизнес в страната и да искат от хората добродетели.Там трябва егати метлата да мине, направо цяла прахосмукачка.И трябва да се даде път на младите в църквата.Не може един свещенник в голяма църква с големи приходи да не си отсъпва мястото докато не се помине.Не може да проповядваш Вяра а да е под съмнение дали Ти самия си вярващ.Аз съм вярващ, но съм си преценил какви са ми греховете и пороците и не ставам за свещенник, а който е решил еч става трябва да си носи отговорност.Тука 20 г навлезнаха всякакви секти и измет, Те сега чак се сетиха че нещо трябва да се прави.Да трябва и то много повече, но не е това начина.Вярата се носи в душата не се учи насилственно!!!
Вземаха си чудесния дворец на Пионерите от една време, в който децата се учеха на нещо полезно и сега всичко зад главната сграда и храма е пълна разруха, ами да го стегнат и там да си правят образователни беседи.Има страхотен летен театър, другия път ще ви пусна снимки да го видите на какво прилича сега.
Публикацията е редактирана (24-09-10 20:05)
|
|