Автор: geronimo
Дата: 12-09-10 21:18
deathzone - раницата не изглежда зле, но няма нкакъв шанс да събера всичко, което искам в нея
джъмбо - в момента съм временно в щатите и няма проблем да напазарувам Крамплър, може би трябва да ида до B&H на живо и да видя коя ще ми допадне най-много ;о) (но в сайта им пише че Крамплър шипват от 5 до 7 дни и ги нямат налини)
gogzy - SlingShot не е лоша раница, но за нея също ме притеснява, че няма да мога да побера всичко, и това което не харесвам на ловепро е, че лаптопа стои в задната част на раницата към гърба, а цялата тежест от раницата отива там.
naci4a - раницата, която си си взел наистина изглежда добре, но виждам че вече не се произвежда, за лаптопа малко се притеснява да стои директно до гърба, заради тежестта, която отива върху него.
navy - не съм сигурен каква раница точно искам заради това и отворих темата, със сигурност ходя по планини често.
Знам, че е искам да НЕ е нещо преувеличено и много голямо, искам да мога да я нося като ръчен багаж като се качвам на самолет, искам да е удобна и да събира оборудването, което описах заедно със сенниците - както Canon отбеляза.
Може в последствие да си взема една по-малка раница за по всекидневна употреба.
|
|