Автор: mapko
Дата: 29-08-10 19:35
Здравейте.
От около половин година, може би повече, си щракам с едно SONY A200, което взех на много добра оферта (като за чисто нов апарат). Идеята ми беше с него да се науча да работя с DSLR, не съм мислил да продължавам със SONY-тата. Въпросът ми е - сега накъде ? Смятам в близките месеци да го продам (много съм го пазил и не вярвам да имам проблеми с продажбата) и да си взема нещо по-добро. Обаче какво ?
Принципно ме кефят Canon-ите, нищо че са по-скъпички. Тъпо ще е обаче да си сменя апарата с друг, който има по-малко Mpix. Мисля си примерно за 50D, цените му тук за телата са прилични като за мене, едно обективче (какво по-точно - не съм мислил още) като му сложа и май ще е добре :) Но все пак ми се ще да чуя мненията и на хора, които вече са минали по този път и са по-наясно с нещата :)
Можете ли да ми препоръчате подходящ модел апарат и съответно някакъв обектив за него ? В момента снимам пейзажи предимно, но мисля да се насоча и към портретна фотография (евентуално и stock, ако резултатите се окажат добри).
Предварително благодаря :)
|
|