Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kanon 500d,eos
Автор: bobibozhinova   
Дата:   28-08-10 23:52

Здравейте от Мадрид.Тук си купих Канон 500Д,ЕОS с испанско ръководство.Много търсих в Интернет да си сваля инструкция на български ,но ме намерих.Има на английски,която също не ми върши работа.защото не знам английски.Моля,ако някой има такава или знае как мога да се сдобия с Инстукция на БГ,нека ми помогне.Благодаря в[smilie24] и предварително.

Отговори на това съобщение
 Re: kanon 500d,eos
Автор: sad3   
Дата:   29-08-10 02:22

Братле,Бг е девета дупка на кавала(Много хора са ме питали "къде е тва"),ти търсиш менюъл на български.Свали си инструкции в .pdf формат на английски или испански,и си го превеждай в google translatehttp://translate.google.bg/?hl=bg&tab=wT#en|bg|
Туй е засега начина да подразбереш за какво иде реч.И да учиш повече испански[beer]

Автор: asahi   
Дата:   29-08-10 02:27

Испанският е най-разпространеният световен език (все още). Английският и китайският са след него. Това не пречи на българите да търсят българско писано слово.
Боби, Канон БГ са странни хора. Превели са менюалчето, но го дават в хартиен вид само ако си купиш апаратче от техен представител. Слава Богу повечето Канони са с еднакви менюта. Някой предприемчив българин вероятно е сканирал своето ръководство и може да ти го прати. Аз, уви, го нямам. Купувам от Щатите и чета на английски.
Успех!

Автор: pefoto01   
Дата:   29-08-10 02:53

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: mitadoc   
Дата:   29-08-10 08:12

Абе разпространен,колко да е разпространен?Баси тъпият език.Южна Америка без Бразилия-която е 1/3 и толкова.Английският е основен в Северна Америка и Канада,Англия,Австралия,Индия и Пакистан(втори основен заради колониалността от време оно),вече и в Китай е широко застъпен;всички табели и знаци,предупредителни съобщения са написани на АНГЛИЙСКИ.Аз така мисля.
Асахи,добро утро![shtrak]

Автор: otvorenia   
Дата:   29-08-10 10:11

Прави са по горе че в БГ дават само книжка (и то не всеки път) на български, без pdf file при покупката на фотоапарат.
Ако някой я е сканирал да ти го прати. Ако ти върши случайно работа ръководсто на немски, кажи и ще ти го пратя

Дата:   29-08-10 10:32

Ай,влачи-изтегли си го оттук в пдф вариант.И да почерпиш
http://www.brochures.canon-europe.com/search/500d

Избираш наличен език български и веднага те пита къде да го свали на компютъра.

Публикацията е редактирана (29-08-10 10:33)

Автор: Suggs   
Дата:   29-08-10 11:21

mitadoc, май не правиш разлика между "брошура" и "упътване".

Автор: asahi   
Дата:   29-08-10 11:47

Ах! Китайците как са дръпнали! Май преди не са ги включвали в класацията.

Jun 14 2010
Here's a listing of the ten most popular languages spoken worldwide, along with the approximate number of primary or first language speakers for that language.
1. Mandarin Chinese - 882 million
2. Spanish - 325 million
3. English - 312-380 million
4. Arabic - 206-422 million
5. Hindi - 181 million
6. Portuguese - 178 million
7. Bengali - 173 million
8. Russian - 146 million
9. Japanese - 128 million
10. German - 96 million

Аз за македонския си мислих, че е most poular, ама те не знаят.

Дата:   29-08-10 11:52

Олее,не чета.Извинете.

http://www.brochures.canon-europe.com/search/500d

Автор: Батко   
Дата:   29-08-10 12:17

Здравей, Боби!

Да те питам 1-во какво 'чиниш' в Испания, като незнаеш нито испански, нито английски? Трябва да си с някой, който знае? Както и да е...

Ако няма да оставаш в Испания, от България може да помолиш Canon да ти дадат едно упътване на български. Другия вариант е някой съфорумец да ти подари книжката си. Аз като се ъпгрейднах от 500 на 550D, книжка всъщност не ми трябваше ( а те и нямаха ). Взех си я чак след 3 - 4 месеца. Но моята книжка на 500D си отиде при новия собственик.

Автор: bobibozhinova   
Дата:   30-08-10 00:49

Здравейте приятели.Отговарям на всички.Не съм братле ,а съм сестрица.[smile] В Испания съм -работя.Не мога да науча испанския ,защото не го практикувам достатъчно/гледам болни,стари хора/.50% от нужната информация за фотоапарата[shtrak] се справих-с речник ,без речник ,на базата на това ,което зная/имам Panasonic Lumix FX10/.Но ,желая да чета на български ръководството,за да усвоя най-добре и бих казала и по/лесно.Разбрах ,че единствения начин да имам търсеното е някой да го има и да ми го прати.А как?Не знам.А в БГ ще си ходя чак другото лято и не мога да търся в магазините на канон ръковонството.А и дали ще ми го дадат да го преснимам?[smilie11].Така, че темата остава отворена.Благодаря за отзивчивостта ви.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »