Автор: thunderchild
Дата: 07-07-10 15:41
Здравейте.. :) Снимам е едно Sony P73 от 6 години вече и съм страшно доволен от него, но реших да го заменя. Бях се спрял отначало на Panasonic FZ28, който не е от най-компактните .. След това се загледах по TZ8 и той ми беше най на сърце. Вчера имах работа в София, по витошка и имаше някакъв магазин за фото техника. Питам аз там за TZ8 и човека ми каза, че отдавна не се продавал.. Предложи ми някакво Sony HX5V, като ми каза, че това бил най-добрия компактен апарат, който някога бил произвеждан, но не можеше да ми обясни с какво е по-добър от Панасоника . Аз също не разбирам до толкова много от фототехника, но Панасоника ми изглежда по-удачния вариант.. Няма ги всичките такива неща като ГПС, компас, които реално няма да използвам... Моята молба към вас е да ми помогнете малко в избора. Сонито по-добро ли е от Панасоника? Заслужава ли си да предпочета него? Приемам и други предложения за апарат, само искам да има много оптичен зуум :) Като краен вариант, ако не се навия за друг модел, мисля да си взема FZ28.. Покупката му сега ме спира само големия размер ..
Поздрави. :)
|
|