Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Къде мога да отпечатам снимка с голям размер?
Автор: ilia_dm   
Дата:   20-06-10 21:09

Един приятел иска да си монтира/буквално/ върху външна стена снимка с голям размер-примерно 140/210см.
Интересува ме от какъв материал-винил,плексиглас или нещо устойчиво на атмосферни влияния? Ще ми бъде полезна информация от съфорумци,които са правили нещо подобно/прегледах доста сайтове ,но бих искал лични впечатления
ПП-ако може и цени

Отговори на това съобщение
 Re: Къде мога да отпечатам снимка с голям размер?
Автор: imitev   
Дата:   20-06-10 21:16

Тонал - печатат на Роланд и качеството бива. А и са в Русе, много близо до офиса...

Най-лесно е да се направи на винил и да се опъне на рамка. Коматекс и плексиглас не ти препоръчвам, защото ще се огънат на този размер. Ламарината също няма да стои добре.

Остава ти печат на винил...

Автор: ilia_dm   
Дата:   20-06-10 21:19

Иво ,пиши ми на лични какви са цените им.
Поздрави-дано се видим скоро[shtrak]

Автор: lstoianov   
Дата:   21-06-10 14:52

Здравейте, аз съм от Кюстендил, преди около две седмици, след десетина обаждания на такива фирми които печатат точно това което искате попаднах на фирмата която ми свърши работа.Най точните, точно за половин ден обработиха и отпечатаха снимките които им пратих.В техния сайт ще намерите всичко което Ви интересува.Давам Ви личен тел. на собсвеника 0888 54 08 88 - Великов. и сайта им.
http://www.grand-velikov.com/contacts.html

Стоянов

Автор: asahi   
Дата:   21-06-10 15:59

В Гугъл - широкоформатен печат и името на града. После избираш фирма и те те консултират за материала и конструкцията. Няма универслен съвет, вярвай ми. Работил съм го, та знам.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »