Автор: ReDn3x
Дата: 19-06-10 00:58
Оф, сигурно ви е писнало от мен, но сигурно пета такава тема пускам. Най - накрая съм решил какво искам. Оказа се, че в италианския иБей е доста евтиничко и са с 5 години гаранция артикулите от Mediaword (имам роднина и ме устройва перфектно). Остана само да се реша какво точно искам, защото четох, четох, че вече главата не ми го побира.
Понеже четох страшно много работи, на едното му работи т'ва, на другото не му е хубаво онова. Явно ще се примиря с някой от недостатъците или дефектите на дадено тяло.
1. Nikon D3000
2. Nikon D5000
3. Canon 5000D
4. Canon 1000D
5. Canon 500D
6. Canon 450D
Това са моделите на който съм се спрял (за други няма парички... :p)
Не ми казвайте Nikon D90 и прочие просто нямам възможност.
Та кое от тези тела с еднакви обективи ще има най - малко шум и ще е с по - бързо АФ, обработване на снимката и т.н.
Моля не я обръщайте темата на война. Знам, че моделите са различни и т.н. Аз наблягам на снимката не на видео, но ако 500D е по - качествен от 450D то товага него ще взема.
Нямам претенций за марката. Просто искам качествена снимка като за любител с по - малко шум.
Ако може към избрания модел, който ми препоръчвате да добавите 1-2 обектива, който да ми служат със самото тяло. Ще ползвам тялото за макро/пейзаж/навсякъде(любителско)
Нали и двете тела са моторни (за Nikona става въпрос), че не разбирам и не успях да видя, а и не знам каква е разликата.
п.с. Не ми предлагайте ревюта със сравнения от 2-3 седмици сравнявам и немога да си избера. За това прибягвам до вашата помощ. Моля ви отнесете се сериозно към темата, за един начинаещ любител.
|
|