Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Моля за мнение
Автор: avjijata   
Дата:   18-06-10 12:40

Моля ви за мнение за новия Панасоник ФХ 66. Имате ли вече впечатления за тази сапунерка? Мисля да го ползвам, като всекидневен джобен заместник на по тежката артилерия. Заслужава ли си парите?

Отговори на това съобщение
 Re: Моля за мнение
Дата:   18-06-10 20:48

Аз ли зададох тъп и недобре обоснован въпрос или получавам пренебрежение от колегите към въпросния модел сапунерка?!?!
Наистина незнам,дали има нещо стойностно в този апарат /освен в рекламата за него/, защото не съм го виждал и затова питам.Притежавал съм Панасоник ФЗ 50 и бях много доволен от него. Да не говорим за огледалата: Зенит, Практика, Канон АВ-1, Канон-А1, Канон ...Д и освен това не съм на инайсет години[smile] Искам да направя един общ подарък за всички възрастови групи в семейството и то така,че всички да са доволни

Автор: asahi   
Дата:   18-06-10 20:51

Сори, не го знам този Панасоник. Мини през магазин аи го разгледай, поснимай си на картата и ще имаш по-обективно мнение.

Автор: prisonbreak   
Дата:   18-06-10 21:03

http://www.dpreview.com/news/1001/10012601panatfx66.as

Чети.

Дата:   18-06-10 21:05

Благодаря ти Асахи,
Сериозните форумци поне ще кажат истината, а няма да раздуват рекламни мохабети.
Ако бях попитал за ФЗ 10, сигурно цял ден щях да чета интерпретациите на "специалистите", които дори не са го пипали, но "навреме" информирали се, за да са "в час" във форума - рекламите за него са достатъчни за да предизвикат "височайшия им" интерес!

Дата:   18-06-10 21:16

prisonbreak,
а ти как си мислиш?
Че си единствено ограмотения човек, който ползва интернет и може да чете?
Аз отправям въпроса си не към научилите се да четат, а към тези, които могат да изкажат собствено мнение от опита си!

Публикацията е редактирана (18-06-10 21:21)

Автор: Suggs   
Дата:   18-06-10 22:27

1) Да, имам впечатления - изпробвал съм го в магазина.
2) Не, не си заслужава. Качеството на снимките е точно като за 14 MP в 1/2.33" матрица. Няма нищо общо с FZ50.
3) Да, въпросът ти е ... не точно тъп, но зле формулиран. Дали си "заслужава" , е въпрос на лична преценка. Кажи какви критерии имаш, и ще може да ти се отговори.
4) Да, най-вероятно хората тук се отнасят с пренебрежение към този модел, след като на цената на DSLR втора ръка не предлага достатъчно задоволително качество на снимките.

Дата:   19-06-10 00:25

Благодаря Suggs!
съвсем точно потвърдаваш моите съмнения. Това с 14-те MP в 1/2.33" беше основната причина да поискам мнението на съфорумците.Обаче от другата страна - шурея и шуранайката - широк обектив 25мм, Leica, много бърз фокус и реакция,джобен формат, лилав цшят и т.н. и т.н. , та кажи заслужава ли си 520 лв.
Та доколкото за формулировката и на мен ми беше трудно да я оформя още в първия пост.

Автор: Suggs   
Дата:   19-06-10 08:14

Значи - търсиш си лилав фотоапарат джобен формат, така ли да разбирам [smilie5] ?
А сериозно - има много модели и на Panasonic, и на други марки, които предлагат същите възможности и за по-малко пари. Пак ще пиша - зависи какво точно търсиш.
FX66 е сравнително нов модел, и по традиция цената му в България е завишена. Ако аз търсех нещо подобно, щях да се прежаля да имам сив или черен апарат, и бих си взел LZ10. Пак има 5-кратно увеличение, оптика Leica, обаче е 10MP, има ръчни настройки, и е само 239 лв.

Дата:   19-06-10 10:15

Не си търся лилава [smilie5] сапунерка!
Реших да купя джобна сапунерка, която да се ползва от семейството.Написах аргументите на шурея и жена му за този модел на Панасоник.Тъй като не познавам апарата, помолих за мнение съфорумците. Наистина е нов модел и ми се стори доста скъп.Помислих си да не би да е някоя "супер" играчка. Ясно ми е как се чустват 14МП на 1/2.33 матрица.Благодаря за мнението ти.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »