Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся помощ за пост-процес на снимки
Автор: rachmaninov   
Дата:   09-06-10 18:05

Здравейте,

Количествата снимки започват да ми идват малко в повече и затова обмислям варианта да се опитам да намеря човек, който да се натовари с част от работата. До този момент, но в други области, такова търсене на помощ никога не ми е било успешно, ама аз съм си упорит :-)

Конкретно, става въпрос за подбор и базова корекция на сватбени снимки. Под базова корекция имам предвид: екпозиция, баланс на бялото, изравняване на хоризонта, кроп, контраст, шарп и т.н. Обикновенно бройката е между 1000 и 2000 кадъра.

Държа тези корекции да се извършват с CaptureNX.

Същевременно има и други дейности, за които пък се изисква известно познаване на Photoshop, но основната част е посоченото в предишния абзац.

Ако някой има интерес да се занимава с това срещу заплащане, което ще уточним, предлагам да го коментираме на

P.S. Хубаво е този човек да е от София, а още по-хубаво, ако е от южните квартали. Двуядрен процесор и 3-4 GB RAM на компютъра му не са за пренебрегване, тъй като CaptureNX е малко взискателен. Бързият интернет също ще е от полза. Професионалния опит като сватбен фотограф е съществен недостатък.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся помощ за пост-процес на снимки
Автор: sir_sky   
Дата:   09-06-10 18:11

[smilie24] Успех в намирането на подходящ човек! ;) Ако бях по-наблизо бих се пробвал ;)[shtrak]

Автор: DEKOV   
Дата:   09-06-10 19:50

1000-2000 снимки
[smilie10][smilie10][smilie10][smilie10][smilie10]

Автор: bobby__   
Дата:   09-06-10 19:53

с CaptureNX
[smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Автор: rachmaninov   
Дата:   09-06-10 21:18

Благодаря за проявения интерес. Обявата вече не активна (засега) :-)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »