Автор: rachmaninov
Дата: 09-06-10 18:05
Здравейте,
Количествата снимки започват да ми идват малко в повече и затова обмислям варианта да се опитам да намеря човек, който да се натовари с част от работата. До този момент, но в други области, такова търсене на помощ никога не ми е било успешно, ама аз съм си упорит :-)
Конкретно, става въпрос за подбор и базова корекция на сватбени снимки. Под базова корекция имам предвид: екпозиция, баланс на бялото, изравняване на хоризонта, кроп, контраст, шарп и т.н. Обикновенно бройката е между 1000 и 2000 кадъра.
Държа тези корекции да се извършват с CaptureNX.
Същевременно има и други дейности, за които пък се изисква известно познаване на Photoshop, но основната част е посоченото в предишния абзац.
Ако някой има интерес да се занимава с това срещу заплащане, което ще уточним, предлагам да го коментираме на
P.S. Хубаво е този човек да е от София, а още по-хубаво, ако е от южните квартали. Двуядрен процесор и 3-4 GB RAM на компютъра му не са за пренебрегване, тъй като CaptureNX е малко взискателен. Бързият интернет също ще е от полза. Професионалния опит като сватбен фотограф е съществен недостатък.
|
|