Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фотография
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Zoom и Pan... Photoshop CS5..
Автор: harvester_vn   
Дата:   05-06-10 18:04

Не можах да измисля свястно заглавие, ще се опитам да обясня за какво става въпрос..

При зумване на снимка в CS5 дясната и част започва да се крие под панелите които са в края, a Pan не работи докато и лявата и част не изпълни екрана и не започне и тя да се скрива. Дано ме разбирате какво имам предвид... казано по друг начин- увеличавам изображението донякъде, дясната част на снимката е скрита под панелите, вляво обаче все още има свободно място, Pan не работи в тази ситуация и не мога да видя дясната част на снимкта при дадения размер на снимката на екрана. Ръчичката започва да работи когато и двата края на снимката са скрити.
Рових из опциите, но нищо не открих. Някой да помогне?

Отговори на това съобщение
 Re: Zoom и Pan... Photoshop CS5..
Дата:   05-06-10 18:09

Естествено, става въпрос за случай когато снимката е "табната", когато е в плаващ прозорец просто местя него където искам.

Публикацията е редактирана (05-06-10 18:10)

Автор: didesignbg   
Дата:   05-06-10 18:12

натисни веднъж F и ще можеш

Дата:   05-06-10 18:14

Само на фул скрийн може, така ли?

Автор: didesignbg   
Дата:   05-06-10 18:20

Ами в другия режим снимката се ограничава от края си, поне при мен винаги е било така. В последната сопа не знам как са нещата. При цс4 можеш ли да го правиш това дето искаш?

Дата:   05-06-10 18:34

Ами оказа се че не мога... не ми е правило впечатление и си мисля, че не беше така, но може би греша... едва ли при инсталация на CS5 се пренасят някакви настройки и в старата версия.
Явно ще трябва да свиквам с ФС, интересното е, че досега не съм обръщал внимание на това.
Благодаря за съвета! [beer] Никога нямаше сам да се сетя да работя на фул скрийн [smilie5]

Автор: imitev   
Дата:   05-06-10 18:39

При мен в момента когато снимката се скрие под палетите вече мога да я движа. Преди това не.

Иначе казано - мога да я местя когато станат активни скробаровете.

Публикацията е редактирана (05-06-10 18:40)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »